Víme, co letí – módní trendy na jaro/léto 2014

0

Pro všechny, kteří nestihli zaregistrovat novinky a módní trendy pro jaro a léto 2014, jsme připravili přehled toho nejzajímavějšího. Takže pokud právě teď přemýšlíte, čím si vyladit svůj běžecký šatník, nebo uvažujete, čím se odměnit za úspěchy na závodech, určitě zde najdete tu správnou inspiraci.

Svěží pastelové barvy vedou

Nové kolekce nám přinášejí sladké barvy a nejrůznější květinové vzory. Jak také na jaře jinak, že?  Módní návrháři vyladili letos kolekce do růžové, meruňkové, světle modré, lila, mentolové nebo třeba žluté.  

 

 

Barvy jsou jemné, pastelové a ve výraznější podobě najdete především ostře modrou a potom citronovou, kterou můžete dobře kombinovat se základními barvami, jako je bílá, černá, případně šedá – modré, žluté, zelinkavé a šedé, proložené občas červenou, dají určitě přednost i pánové, kteří by z růžové či oranžové příliš nadšeni nebyli 🙂

Jednotlivé kousky na sebe můžete různě vrstvit a kombinovat hned několik barev. A dobrou zprávou pro všechny milovníky pohodlného sportovního outfitu je, že si ve sportovně laděném oblečení mohou vyrazit klidně i do práce.

 
In je také perleť a metalický look, který hraje duhovými barvami.

Výrazné vzory

Kromě vzorů květin najdete v kolekcích africké vzory, jemné proužky a někdy i hodně komplikované a výrazné grafické ornamenty.

Jaké frčí boty?

I u bot je design opět laděný do aktuálně módních barev a výrobci se samozřejmě snaží přijít i s novými funkčními vlastnostmi a prvky. 

 

 

Chcete vědět víc o konkrétních modelech? Pak neváhejte a prohlédněte si jednotlivé kolekce a tipy v našich dalších článcích.

Tipy z Nike kolekce jaro 2014

Adidas kolekce pro jaro/léto 2014 rozzáří tvůj běžecký šatník

Adidas Running představuje horké novinky sezóny jaro – léto 2014

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno