Dynafit z tebe udělá SKIMO HERO! Hledají se skialpinisté/skialpinistky

0

Ambiciozní skialpinistky a skialpinisté zpozorněte: od 1. srpna startuje nový program Skimo Hero. DYNAFIT hledá vášnivé skialpinisty, kteří jako Skimo Hero inspirují komunitu. Po velkém úspěchu letního programu Trailhero, pokračuje kampaň pro koncové zákazníky od zimy 22/23 také na sněhu. Na vítěze čekají exkluzivní pohledy do světa DYNAFIT a plná podpora jejich ambiciózních plánů a projektů, a také skvělá komunita stejně smýšlejících lidí. Vybraní skialpinisté se mohou těšit na kvalitní skitouringové vybavení, aby byli optimálně vybaveni také při náročné aktivitě v horách. Na oplátku se tým Skimo Hero podělí o svoji vášeň pro skialpini- stický sport, o své zkušenosti, projekty, i dobrodružství s komunitou.

Registrace zde

KDO SE MŮŽE STÁT DYNAFIT SKIMO HERO?

Jako první se programu Skimo Hero mohou účastnit skialpinisté z Německa, Rakouska, Švýcarska, Itálie, Francie, Španělska, USA, Kanada, Norska, Slovinska, Slovenska, Finska, Švédska, Česka a Polska. Iniciativa se má konat v budoucnu každý rok a bude postupně rozšiřována. Hledají se ambiciózní skialpinisté, kteří žijí na horách mottem: # SPEEDUP a chtějí aktivně přispívat do komunity DYNAFIT jako znalci prostředí, tvůrci mínění, a chtějí působit jako vzory. Uchazeči nemusí být profesionálové, ale musí disponovat dostatečnými zkušenostmi a know-how, aby byli schopni se samostatně pohybovat v horách, zodpovědně plánovat túry a bezpečně jednat i v obtížném vysokohorském terénu.

TOTO MOHOU VÍTĚZOVÉ OČEKÁVAT!

Team Skimo Hero každé země bude vybrán na jeden rok. Během této doby budou skialpinisté na sněhu reprezentovat značku DYNAFIT. Všichni výherci obdrží kompletní skitouringový set od DYNAFIT včetně lyží Blacklight a nových bot TLT X, a také účet DYNAFIT Pro Account s atraktivními zvýhod- něními a speciálními nabídkami. Tým sněžných leopardů se svými sportovci a odborníky vám stojí vždy po boku se svým know-how ohledně skialpinistického sportu a poskytuje zajímavé pohledy do zákulisí značky. Ti vybraní pak výměnou sdílí své zážitky ze skialpinistické túry prostřednictvím svých účtů na sociálních sítích, předávají své poznatky komunitě a ukazují, co vše je na horách možné.

Registrace zde

DYNAFIT SKIMO HERO: TAKTO FUNGUJE PŘIHLAŠOVÁNÍ!

Všichni zájemci se mohou hlásit od 1. srpna do 3. října 2022 na stránkách DYNAFIT.
Kromě osobních údajů je vyžadován krátký motivační dopis a dvě fotografie.
Uchazeči by také měli používat své účty na sociálních sítích, jako je Instagram nebo Facebook, aby ukázali, že mají schopnosti na to, stát se DYNAFIT Skimo Hero, a že mohou nadchnout ostatní. 17. října bude oznámeno, kdo se dostal do programu.
Všechny informace najdete na webu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno