DYNAFIT reflexní kolekce. Viditelnost=bezpečí. Ideální oblečení do tmy

0

Studené roční období už dávno není důvodem, abychom pověsili tenisky na hřebík. Všichni celoroční běžci a běžkyně čelí výzvě nasbírat kilometry často po setmění anebo v brzkých ranních hodinách, protože v podzimních a zimních měsících jsou dny krátké. Aby byli atleti cestou v bezpečí a nikdo je od domu až na trail nepřehlédl, představuje DYNAFIT svoji novou reflexní kolekci, která je dostupná v prodeji od června 2022.

Díky dostatečně širokým, reflexním proužkům na oblečení, po- krývce hlavy a rukavicích, jsou běžci lépe viditelní a mohou bez obav běhat za tmy své obvyklé trasy ve městě či na horách. Svítící doplňky, které překážely, se tím stávají s konečnou platností minulostí.

ALPINE REFLEXNÍ LEGÍNY

Design reflexních proužků, které jsou viditelné ze všech stran už dávno není to jediné co mohou nabídnout reflexní legíny ALPINE: měkká, hebká vnitřní strana vám poskytne tepelnou pohodu v chladných dnech a garantuje vysoké pohodlí při nošení. Legíny zároveň bodují svými plochými švy, vysokou prodyšností a poskytnou vám neomezenou volnost pohybu. Na zadní straně kalhot poslouží k uložení maličkostí dvě síťované kapsy a jedna kapsa na zip. Šířku pasu dokonale přizpůsobí regulovatelná vnitřní šňůrka.

Koupit zde 

ALPINE REFLEXNÍ ČELENKA

ALPINE reflexní čelenka z lehké termo tkaniny poskytuje příjemné teplo v chladném počasí a zároveň zabraňuje svojí dobrou prodyšností, aby se běžci přehřáli. Čelenka přiléhá těsně, vysoký komfort pos- kytuje optimální odvod vlhkosti a skvěle padne od prvního až do posledního kilometru. Účes drží, vlasy nepřekáží v obličeji a velké logo spolu s nápisem Dynafit a reflexními proužky zaručí vaši výbornou optickou viditelnost.

Koupit zde 

ALPINE REFLEXNÍ BUNDA

ALPINE reflexní bunda v reflexním designu s širokými proužky je skvělá kombinace pružnosti, prodyšnosti a větruodolnosti. Lehká, strečová termo tkanina, která má na hrudi a v oblasti ramen větruodolný nylon, zabraňu- je prochladnutí. Perforace látky v oblasti zad se postará o to, aby se běžci nepřehřívali a odvádí přebytečné teplo i při svižnějším běžeckém tempu.

Atletický střih s elastickými manžetami zajistí, aby tento skvěle padnoucí kousek nikde neklouzal. Díky otvoru pro chytré hodinky mají sportovci také neustále přehled o čase a svém pulsu. Zateplená a těsně přiléhavá kapuce je perfektní na běhání během obzvláště nepřívětivých dnů a dvě kapsy na zip poslouží k uložení maličkostí.

Koupit zde 

ALPINE REFLEXNÍ ČEPICE

Při běhání ve studeném ročním období patří k povinné výbavě i pokrývka hlavy. Reflexní čepice ALPINE z lehkého termo úpletu poskytuje v chladných dnech teplo i pohodlí a díky své dostatečné prodyšnosti zároveň zabraňuje přehřátí sportovců při fyzicky namáhavém tréninku. Reflexní design dělá z čepice skvělý model na traily a postará se o vaši lepší viditelnost.


Nasaďme čepici, navlečme rukavice a proběhněme studeným ročním obdobím. Reflexní běžecké rukavice Alpine s reflexními proužky se postarají o teplo i komfort při nízkých teplotách a zároveň oceníte jejich vyso- kou prodyšnost. Silikonový potisk na dlani “No Pain No Gain“ zaručuje perfektní úchop při běhu s hůlkami.

Koupit zde 

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno