Nová generace světoznámých běžeckých ponožek značky Compressport

20

Jednou z největších novinek kolekce jaro/léto 2022 značky COMPRESSPORT, je bezesporu nová generace běžeckých ponožek, které se za dobu existence této švýcarské značky staly jednou z jejích hlavních dominant.

Psal se rok 2011, kdy běžecký svět spatřil první model ponožek této značky. Od té doby bylo vyvinuto několik verzí, díky kterým se nyní můžeme těšit ze 4. generace, která posouvá hranice běžeckých ponožek opět o kousek dále. A má za úkol jediné. Upevnit si přední příčky v popularitě mezi běžeckými ponožkami.

Značka COMPRESSPORT při vývoji verze v4.0 uplatnila veškeré technologické zkušenosti v oblasti kompresního sportovního oblečení pro dosažení ultra pohodlné ponožky, která eliminuje vznik puchýřů, poskytuje optimální ventilaci a zároveň perfektně drží přímo na svém místě díky 360° pásu v oblasti klenby. Samozřejmostí jsou ikonické výstupky, které nejenže v oblasti chodidla mají masírovací efekt, ale také přispívají k rychlému odvodu potu a nad patou chrání Achillovu šlachu vůči botě.

Stejně jako u předchozí generace v3.0, můžete vybírat z trailové i běžecké verze, která je navíc rozdělena na vysoký a nízký střih. V cyklistické sekci, na vás čekají zbrusu nové aerodynamické AERO SOCKS. Kompletní ponožkový sortiment značky COMPRESSPORT letos doplnila i novinka v podobě NO SHOW SOCKS.

  • Výstupky 3D.DOTS a FLAT DOTS zvyšují proudění vzduchu a přispívají k optimální ventilaci
  • Výstupky COMBINED DOTS působí akupresurou, která aktivuje krevní oběh a zvyšuje tak žilní návrat
  • Výstupky 3D.DOTS odvádějí pot a vlhkost z oblasti chodidel
  • Eliminace vzniku puchýřů a udržování suchých nohou
  • Cílená kompresní tkanina poskytuje vynikající podporu klenby, achillovky a kotníku
  • Ventilační pruhy zajišťují maximální prodyšnost
  • Těsný kompresní střih zabraňuje kroucení látkya případnému podráždění
  • Speciálně navržená levá i pravá ponožka podporuje anatomii každého chodidla
  • Podpora klenby, achillovky a kotníku poskytuje stabilitu a snižují riziko v oblastech náchylných ke zranění

Připravili jsme si pro Vás společně s Temposport krásnou SOUTĚŽ o 3 páry ponožek (běžecké nízké, běžecké vysoké a trailové) těchto skvělých ponožek. K zapojení stačí opravdu málo. Napište nám do konce měsíce (co vydáme tento článek) pod tento článek, nebo FB post odpověď na jednoduchou otázku: Jaká barevná kombinace ponožek v4.0 se líbí nejvíce? My pak vybereme na konci měsíce náhodně tři šťastné z Vás, co se mohou těšit na tuhle skvělou cenu!

20 KOMENTÁŘE

    • Gratulujeme k výhře! Pošlete nám prosím do inboxu na FB Vaší velikost a případně adresu, kam výhru poslat. Pro ponožky si samozřejmě můžete dojít i na pražskou adresu do TEMPOSPORT.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno