Srdcem na kole Českem. Cyklistické nadšení vymačkané na stránky papíru!

0

V této knize najdete inspiraci, sportovní motivaci a chuť vyrazit do sedla, objevovat nová místa a sdílet své zážitky s ostatními!

Co je to za projekt?

Kniha “Srdcem na kole Českem” přináší ty nejlepší trasy v České republice očima současných i bývalých profesionálních a amatérských cyklistických osobností. Publikace bude vaší zaručenou inspirací pro tréninky a vyjížďky s přáteli na silničním kole. Kniha bude obsahovat 59 tras, včetně map, textového popisu, fotografií a GPS tras pro stažení do navigace. Na celkem 352 stranách knihy čtenář najde u každé trasy kromě výše zmíněných technikálií také vybrané místní zajímavosti či doporučené restaurace, bistra a kavárny k občerstvení během vyjížďky.

Objednat zde

Co v knize najdeme?

Cyklistické silniční trasy, které rovnoměrně pokrývají všechny kraje napříč Českou republikou. Každou oblastí bude provázet jiná cyklistická osobnost, pro kterou je daný region domovem a trénuje v něm. Tyto osobnosti z řad současných či bývalých profesionálních cyklistů by měly na stránkách této unikátní knihy předávat své osobní zkušenosti, doporučení a zážitky.

Srdcem na kole úvodem…

Říká se, že inspirace často přichází ve chvílích, kdy ji nejméně očekáváme. Pro nás, tým stojící za touto knihou, však přišla inspirace ve chvíli, která byla ve skvělé shodě s naší vášní. Tento okamžik se zrodil v jedné malé tělocvičně na Letné v Praze. V březnu 2022 jsme zde poprvé nahlas vyjádřili naši společnou vizi: povzbudit Čechy, aby nasedli na kolo a s novým nadšením objevili domovskou zem, kterou často znají jen zběžně.

Tvorba této knihy nám zabrala rok a půl. Rok a půl plný setkávání, plánování, fotografování a samozřejmě cyklistiky. Jízda na kole byla pro nás nejen formou relaxace, ale i způsobem, jak prozkoumat a znovuobjevit českou krajinu, a také tak trochu pojízdnou laboratoří, v níž jsme testovali trasy, které jsme pro vás do této knihy pečlivě vybrali.

Highlity:

Michal Kollert – koncepce, návrh lokalit
Petr Hricko – fotograf
Lukáš Drbohlav – projektové řízení, grafická koncepce, vize projektu
Jakub Deml, Nikola Paulasová – copywriting, korektury
Kamila Vampolová – dtp, sazba, grafika

Objednat zde

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno