Běh proti vodě

0

Červen 2013 přinesl kromě tropických dní i povodně. Řada měst a vesnic se z části (nebo zcela) ocitla pod vodou.
Bohužel jednou v oblastí, které byly zasaženy nejvíce byly i Miřejovice, místo, kde se každý rok koná Miřejovický půlmaraton.
Společně s Báječnými ženami v běhu podpořil časopis Běhej srdcem rodinný charitativní běh Běž Proti Vodě na podporu a pomoc povodní postiženým Miřejovicím a obci České Kopisty.

Datum: 14.6.2013

Startovné – libovolná finanční částka a desinfekční a čisticí prostředky.

Místo činu: Krčák

 

Přišly nejen báječné ženy, ale dorazila i spousta báječných mužů, skvělých dítek a nechyběli ani čtyřnozí kamarádi. Vytvořené zázemí závodu nemělo chybu. Lavička číslo jedna byla povýšena na kancelář, opodál vznikl občerstvovací bufet s neodolatelnými koláči a spoustou dalších doma napečených dobrot (protože báječné ženy také báječně vaří a pečou)a další lavička byla záhy pokryta hodnotnými cenami do tomboly

Úvodního slova se ujal Pepa Burian, jako zástupce obce Miřejovice. Poté si už všech cca 60 závodníků  rozebralo startovní čísla MF Miřejovice, seřadili se na startovní čáře, nad kterou se třepotaly pestrobarevné fáborky (na designovou stránku věci si obzvlášť některé bájenky prostě potrpí :))))))) , fotografové zachytili rozzářené úsměvy a mohlo se vyrazit na trať dlouhou 2,5 km. Na okruhu čekaly běžce úkoly, které všichni bravurně zvládli, nikdo nezabloudil, nikdo se zcela nevyčerpal a tak do cíle všichni dobíhali vysmátí a skvěle naladěni.

Následného losování tomboly se ujala Marcela Kozáková, která reprezentovala České Kopisty. Losování proběhlo zcela bez problémů i bez dozoru státního notáře, všichni se zdáli být spokojeni. Každý účastník vyfasoval kromě výhry v tombole i špekáček. Co by to taky bylo za závěrečné posezení u ohýnku bez buřtíků, že? K tomu chléb, cibule, pivo a parta skvělých lidiček… Zkrátka pohodové odpoledne a příjemně strávený večer a k tomu i konečná částka 12 140,- Kč, kterou si Miřejovice a České Kopisty rozdělily rovným dílem spolu s vybranými čistícími a desinfekčními prostředky.

Pokud byste chtěli ochutnat báječnou atmosféru ve společnosti báječných žen, pak není nic jednoduššího, než se ke skupině přidat, případně se můžete podívat i na webové stránky, kde se dozvíte více www.bajecnezenyvbehu.cz (P.S. báječným mužům vstup též povolen)

 

 

 

https://docs.google.com/forms/d/1AKANPAuGKCwhY2-AkH9duu993aPuEldLPt8Hkgzw70A/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno