Skratch Labs přiváží do Česka Sport Superfuel Drink Mix

0

Skratch Labs vyrábí vynikající nápoje pro rychlou hydrataci, energy bary z ingrediencí jako chia semínka, třešně nebo čokoláda a energy chews pro rychlé doplnění sacharidů. A to vše bez geneticky modifikovaných organismů, bezlepkové, bezlaktózové, veganské a košer. Více třeba v našem článku zde.

Letos do Česka přiváží i jejich závodní speciál Sport Superfuel Drink Mix.
Byl vytvořen pro sportovce, kteří pro intenzivní tréninky a závody preferují nápoj před gely nebo tuhou stravou.

Superfuel je nápoj, který se dá skvěle pít, má svěží, nikterak přeslazenou chuť, ale přesto obsahuje 400 Kcal energie, resp. 105 g sacharidů na jednu dávku. K tomu je ještě obohacen o elektrolyty, kterými doplníte do těla to, co při výkonu vypotíte.

Koupit zde

V laboratořích Skratch Labs přišli s velmi zajímavou variantou sacharidu – Cluster Dextrin. Ten se vstřebává postupně, podobně jako reálné jídlo, ale zároveň má i při velkých dávkách skvělou konzistenci, která se blíží běžné vodě.

K dostání je ve dvou příchutích, maliny a citron s limetkou, které rozhodně nejsou nikterak přeslazené.

Superfuel byl v USA testován a spoluvytvářen sportovci, jako např. zlatá olympijská medailistka v Triatlonu Gwen Jorgensen nebo jezdci cyklistického teamu Education First.

Koupit zde

V České republice si jej oblíbil např. Tomáš Řenč, držitel českého rekordu v Ironmanu 7:54:05, vicemistr Evropy ETU long distance triathlon, Mistr české republiky v dlouhém i středním triatlonu. Jak sám nápoj hodnotí si můžete přečíst v našem rozhovoru, poté co Tomáš zvítězil na letošním Mistrovství České republiky v dlouhém triatlonu – tady.

Video o tom, jak Sueprfuel vznikal najdete tady:

 

Maloobchodní i velkoobchodní nákup je možný na www.testedonhumans.cz

Značka Skratch má také svůj brandový Instagram!

SLEDUJTE NÁS!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno