Skratch Labs přiváží do Česka Sport Superfuel Drink Mix

0

Skratch Labs vyrábí vynikající nápoje pro rychlou hydrataci, energy bary z ingrediencí jako chia semínka, třešně nebo čokoláda a energy chews pro rychlé doplnění sacharidů. A to vše bez geneticky modifikovaných organismů, bezlepkové, bezlaktózové, veganské a košer. Více třeba v našem článku zde.

Letos do Česka přiváží i jejich závodní speciál Sport Superfuel Drink Mix.
Byl vytvořen pro sportovce, kteří pro intenzivní tréninky a závody preferují nápoj před gely nebo tuhou stravou.

Superfuel je nápoj, který se dá skvěle pít, má svěží, nikterak přeslazenou chuť, ale přesto obsahuje 400 Kcal energie, resp. 105 g sacharidů na jednu dávku. K tomu je ještě obohacen o elektrolyty, kterými doplníte do těla to, co při výkonu vypotíte.

Koupit zde

V laboratořích Skratch Labs přišli s velmi zajímavou variantou sacharidu – Cluster Dextrin. Ten se vstřebává postupně, podobně jako reálné jídlo, ale zároveň má i při velkých dávkách skvělou konzistenci, která se blíží běžné vodě.

K dostání je ve dvou příchutích, maliny a citron s limetkou, které rozhodně nejsou nikterak přeslazené.

Superfuel byl v USA testován a spoluvytvářen sportovci, jako např. zlatá olympijská medailistka v Triatlonu Gwen Jorgensen nebo jezdci cyklistického teamu Education First.

Koupit zde

V České republice si jej oblíbil např. Tomáš Řenč, držitel českého rekordu v Ironmanu 7:54:05, vicemistr Evropy ETU long distance triathlon, Mistr české republiky v dlouhém i středním triatlonu. Jak sám nápoj hodnotí si můžete přečíst v našem rozhovoru, poté co Tomáš zvítězil na letošním Mistrovství České republiky v dlouhém triatlonu – tady.

Video o tom, jak Sueprfuel vznikal najdete tady:

 

Maloobchodní i velkoobchodní nákup je možný na www.testedonhumans.cz

Značka Skratch má také svůj brandový Instagram!

SLEDUJTE NÁS!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!