SHERPA SHORTS, běžecké šortky, jejichž název mluví za vše!

0

Světlo české běžecké scény letos spatřily běžecké šortky s ikonickým označení SHERPA SHORTS, které nenechají žádného běžeckého fajnšmekra klidného.

Jedná se o druhou, inovovanou verzi těchto běžeckých šortek, které pochází z dílny značky T8. Tato značka je na českém trhu úplným nováčkem, nicméně ve světě si buduje čím dál větší podvědomí v běžecké komunitě, a to především díky preciznímu zpracování a funkčnosti svých produktů. Ne nadarmo se mezi tvářemi této značky objevuje také světoznámý, legendární utramaratonec Michael Wardian.

Jak již napovídá samotný název těchto běžeckých šortek, tak jsou navrženy přesně tak, aby pobraly veškeré vaše nezbytnosti při běhu v terénu nebo na silnici. Jejich hlavní doménou je jedna velká kapsa po obvodu pasu, která je rozdělena na čtyři menší části. Tento prvek vznikl díky velké, nekončící popularitě běžeckých pásů, které dnes naleznete téměř v každé nabídce kterékoliv běžecké značky. Už tak nebudete muset řešit, kam umístíte například energetické gely, softflasky s tekutinami, klíče nebo mobilní telefon. Navíc, díky strečové síťovině, vše drží přesně na svém místě.

Hlavní výhodou v porovnání s běžeckými pásy je fakt, že jednoduše na sebe nemusíte oblékat další vrstvu běžeckého „oblečení”, které přeci jen s sebou přináší větší míru pocení, což zejména v letních měsících může být pro někoho překážkou.

V případě, že by někdo chtěl porovnávat tyto šortky například s běžeckými vestami, tak pochopitelně toho nemají šanci pojmout tolik, co právě běžecké batohy. Na druhou stranu, všechny věci, které jsou uloženy po obvodu pasu jsou velmi dobře přístupné, aniž byste museli zastavit. Což je zajisté příjemný benefit.

Ještě u dominantní kapsy chvilku zůstaneme. Určitě se mezi vámi najdou běžci, kteří by čas od času chtěli vyběhnout pouze s klíči, a mohli se tak obávat, že jim budou cestovat napříč kapsou, nebo dokonce vypadnout. Tento aspekt je elegantně vyřešen malou plastovou karabinkou, která je umístěna přímo v jedné ze čtyř kapes.

Další vychytávkou, které tyto kraťasy nabízejí, jsou gumičky v přední části, díky kterým jednoduše upevníte své startovní číslo. Nemusíte tak znehodnocovat svá běžecká trika tolik nepopulárním uchycováním čísel sponkami. V případě, že by tento doplněk byl pro vás zbytečný, gumičky můžete snadno sundat.

Pokud běháte i za tmy, tak zajisté oceníte fakt, že veškerá loga jsou reflexní.

Šortky se dají v pase stahovací šňůrkou dotáhnout a doladit tak velikost v pase. Vyráběny jsou jak v dámském, tak i samozřejmě v pánském provedení a vybírat můžete mezi univerzální černou a modrou variantou.

Ještě schází sdělit, že tyto šortky nemají žádnou všitou vložku. Což ve své podstatě může být výhoda, jelikož se nemůže stát, že by vám všité spodní prádlo nesedělo a můžete tak s klidem zvolit vlastní, na které jste zvyklí. Navíc značka T8 na tuto situaci myslí a nabízí spodní, zejména pro běh určené spodní prádlo v podobě boxerek nazvaných COMMANDOS UNDERWEAR

Tyto ultralehké, funkční spodní boxerky jsou navrženy zejména pro maximální prodyšnost a zamezení možného podráždění i při dlouhé zátěži. Vyrobeny jsou z jemné, rychleschnoucí italské tkaniny a také jsou k dostání v dámském i pánském provedení.

Kompletní sortiment značky T8 v českém zastoupení najdete přehledně ZDE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno