Vyhrajte skialpový výlet v horách společně s horským vůdcem dle Vašeho výběru!

0

Chcete vyhrát se značkou Dynafit skialpový výlet dle Vašeho výběru (Slovensko, Rakousko, Itálie, Francie nebo Švýcarsko) a k tomu ještě kompletní zapůjčení RADICAL SETU – společně s oblečením?

Aby toho nebylo málo, tak k tomu ještě dostanete na plné 3 dny horského vůdce, který naplánuje trasu a bude mít výherce na starost po celou dobu pobytu!

Co pro to musíte udělat?

Přihlásit se může kdokoliv pomocí formuláře na stránkách dynafit.com, kdy po zodpovězení pár otázek bude soutěžící zařazen do soutěže!

DYNAFIT je značka pro sportovce, od sportovců, která je vždy doma v horských vytrvalostních sportech. Společnost vyvíjí své produkty na základě kompletního výkonnostního systému zaměřeného na vytrvalost a odhodlání. Nejvyššího výkonu a rychlosti na horách dosáhnete pouze s vybavením, které je co nejlehčí, nejspolehlivější a nejefektivnější.

Výrobky od společnosti DYNAFIT jsou z velké části vyráběny v Evropě. Paleta výrobků se zaměřuje na segment skialpinismu, ale nabízí také vysoce výkonnou letní řadu – od obuvi pro trailový běh až po technické oblečení. Společnost nyní sídlí v Asch- heimu u Mnichova v Německu a brzy otevře nové sídlo v Kiefersfeldenu na severním přístupu do Alp (plánováno na rok 2023). Společnost DYNAFIT je součástí dědictví jihotyrolské skupiny Oberalp, kterou v roce 1981 založil Heiner Oberrauch. Oberalp dodnes zůstává rodinným podnikem s více než 700 zaměstnanci.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno