Připravte se na chladnější dny s novinkami z podzimní kolekce COMPRESSPORT.

0

Podzim je tady a s ním přichází i nová kolekce pro podzim a zimu 2023 od švýcarské značky COMPRESSPORT! Představíme nejdůležitější novinky sportovního oblečení a vybavení pro tuto sezónu, které vás uchrání před chladem, zlepší vaši viditelnost v horších světelných podmínkách, ale hlavně vás dovedou k dosažení vašich sportovních cílů!

HURRICANE WINDPROOF JACKET a VEST

Důležitou novinkou jsou upravené lehké, větruodolné bundy a vesty vhodně se hodící do větrějšího podzimního počasí i lehčího deště. Nabízejí optimální volnost pohybu, výkon a ochranu v nepříznivých podmínkách. Oproti předešlé verzi disponují na hrudi uzavíratelnou kapsičkou na zip a novým potiskem reflexními prvky a logy, takže se budete za šera cítit bezpečněji.

Když máte naplánovaný venkovní trénink, ale zrovna fouká silný vítr, tyto větruodolné bundy a vesty Hurricane jsou přesně tím, co vám dovolí vyrazit trénovat. Vývoj probíhal speciálně pro vysoké výkony ve větrných podmínkách. Všechny technologie COMPRESSPORT jsou zabudovány do pouhých 100 gramů materiálu.

HURRICANE WATERPROOF 10/10 JACKET MOSAIC BLUE

Nepromokavá běžecká bunda, která byla vyvinuta ve spolupráci s elitními běžci světoznámého trailového závodu UTMB (Ultra Trail Mont Blanc). Díky použití těch nejlepších dostupných materiálů je bunda ultralehká, pohodlná a nepromokavá pro podání výkonu na té nejvyšší úrovni. Celková váha pouhých 88 gramů z ní dělá jednu z nejlehčích na trhu. Čtyřsměrně strečový materiál, vodní sloupec 10 000, prodyšnost 10 000 MVTR, ergonomicky diagonální zip.

Ramena a rukávy jsou raglánového střihu, takže v oblasti ramen nejsou žádné švy, které by při nošení běžecké vesty nebo batohu mohly způsobovat odřeniny nebo otlaky. Kapuce je přiléhavá, nebrání ve výhledu a ani ve větrném počasí se nebude nepříjemně nadouvat. Díky diagonálnímu zpracování zipu bunda v oblasti pasu perfektně sedí a dá se velmi dobře a rychle svléct při samotném běhu.

Ultratenký materiál bundy zaručuje velmi dobrou sbalitelnost, bunda tak zabere minimum místa v běžecké vestě, batohu nebo běžeckém pásu Free belt. V podzimní kolekci přichází bunda v nové atraktivní barvě.

EDICE FLASH

V nové kolekci podzim/zima 2023 přichází také nová flashová edice. Flash produkty přichází v atraktivní kombinaci černé a svítivě žluté barvy. Tohoto zpracování se dočkali tradiční a oblíbené produkty značky COMPRESSPORT – kšiltovka Trucker Cap, běžecký kšilt Visor Ultralight, čelenka HeadBand On/Off, lýtkové návleky nejnovější generace R2 3.0, ale třeba také bundy Hurricane Windproof představené výše v článku.

Všechny tyto produkty jsou minimálně zčásti provedeny svítivě žlutou barvou a navíc a sobě mají reflexní loga a reflexní prvky. Při běhání v ranním či večerním šeru tak budete dobře vidět a můžete se tak v klidu soustředit na samotný výkon.

TURISTICKÉ PONOŽKY

Zcela novým produktem podzimní kolekce COMPRESSPORT jsou turistické ponožky. Ty přichází v různých provedeních – Hiking a Trekking. Hiking Socks jsou termoregulační, prodyšné turistické ponožky. Pro ochranu proti otřesům a pohodlí v klíčových oblastech chodidla nabízí ponožky různě tlusté vycpávky. Ventilační zóny zajišťují rychlý odvod potu a vlhkosti, takže nohy zůstávají svěží a suché. Froté vycpávka na palci a na patě brání vzniku puchýřů.

Trekking Socks jsou vyvinuty pro ještě větší ochranu chodidla i při vícedenních horských túrách. Disponují cíleným polstrováním na místech nejnáchylnějších k otlačeninám a odřeninám a ochranou proti puchýřům. Trekking socks nabízí i klasické 3D.dots, které se nacházejí kolem chodidla a pod ním.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno