Nová kolekce šortek od COMPRESSPORT

0

S přicházejícím létem přišel čas připomenout si nabídku šortek od švýcarské běžecké značky COMPRESSPORT. Ať už máte radši materiál kompresní, nebo naopak volnější, u COMPRESSPORT si to své najde opravdu každý.

Run Under Control Short

Běžecké šortky s cílenou kompresí do nejdůležitějších částí stehenních svalů. Komprese zvyšuje průtok krve, což se projeví v lepším okysličování svalů. Cílená komprese kromě toho také snižuje vibrace až o 30 % a výrazně zamezuje vzniku natržení svalu či jeho křeči. Ventilační zóny na několika místech výrazně zvyšují prodyšnost, zlepšují termoregulaci a komfort během pohybu. K dispozici v dámském i pánském střihu.

Koupit zde

Trail Under Control Short

Tyto šortky mají stejnou funkci jako předchozí, nabízejí ale další vychytávky vhodné pro trailové běhy. Kompresní části v oblasti stehenních a hýžďových svalů snižují svalové vibrace, zvyšují krevní průtok v těchto partiích a podporují vaši vytrvalost. Šortky mají velké množství 360° ventilačních zón, které perfektně odvádějí pot. Na stehnech je navržen silikonový potisk, o který se můžete opřít při strmých stoupáních.

V podkolenní jamce je materiál extrémně jemný a tenký, čímž jsou eliminovány možné otlačeniny zejména při delších bězích. Síťovaná kapsička v zadní části slouží pro vaše nezbytnosti, např. klíče, energetické gely apod. Šortky jsou nabízeny v dámském i pánském provedení.

Koupit zde

Trail 2-in-1 Short

Kombinace kompresních šortek a krycích kraťas spojených do jednoho celku. Krycí část je vyrobena z ultratenkého materiálu, díky čemuž váží pouhých 35 gramů. Použitá tkanina je měkká s dostatečným vykrojením pro eliminaci zadrhování mezi stehny při běhu.

Vnitřní část těchto šortek je vyrobena z měkkého, kompresního materiálu, který zabrání nepříjemným odřeninám v oblasti třísel. Komprese není tak silná jako u předchozích dvou modelů. Střih je doplněn pohodlným širokým pasem, kde se nachází i stahovací šňůrka pro utažení vrchních, krycích šortek. Okolo pasu jsou umístěné kapsičky, kam si můžete uložit potřebné věci.

Koupit zde

Performance Skirt

Pro dámy je možností také běžecká sukýnka s integrovanými vnitřními šortkami. Neprofuk materiál, ze kterého je sukýnka vyrobena, je neuvěřitelně lehký. Navíc se díky svým strečovým vlastnostem maximálně přizpůsobí vašemu běžeckému kroku. Širší guma v pase zajistí, aby sukýnka držela přesně na svém místě v oblasti boků.

Vnitřní šortky jsou vyrobeny z kompresního materiálu, který je velmi jemný zejména v oblasti třísel. Plusové body zajisté přinesou i dvě kapsy, které jsou navrženy na každém boku. Nemusíte si tak dělat starosti s tím, kam při běhu umístit klíče nebo energetický gel.

Koupit zde

Racing Split Short

Tyto ultralehké běžecké šortky vám dopřejí maximální volnost pohybu a perfektní ventilaci. Díky dostatečnému vykrojení v oblasti stehen vám tak nebudou nohavičky bránit v běžeckém kroku. Šortky obsahují všitý díl spodního prádla, který je v oblasti třísel vyroben z velmi jemného, měkkého materiálu. Zabrání tak možným nepříjemným odřeninám v těchto partiích během pohybu. V pase se nachází utahovací gumička a malá kapsička pro klíče, drobné apod.

Koupit zde

Trail Racing Short

Tyto šortky jsou ideální pro běžce, kteří preferují spíše volný střih. Ultralehký membránový materiál je navržen pro intenzivní výkon v teplých a vlhkých podmínkách. Tkanina je velmi měkká a jemná, což oceníte zejména v oblasti třísel a mezi stehny. Dalším benefitem je prodyšnost, díky které šortky velmi dobře větrají a nepřichytávají se tak na zpocená stehna. Celý střih je doplněn širokým pasem, kde se nacházejí integrované kapsy pro vaše nezbytnosti, např. energetické doplňky, klíče apod. Celý pas pak doplňuje stahovací šňůrka.

Koupit zde

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno