Mountainbrands.cz: nový zdroj informací a aktualit z hor

0

Horské sporty mají novou domácí platformu, která poskytuje články, reportáže, profily osobností a recenze sportovního vybavení od značek Dynafit, Salewa, Wild Country, Evolv a Pomoca v češtině a slovenštině. Webová adresa mountainbrands.cz se stala místem, kde lze najít veškeré informace a novinky ze světa hor.

Prohlédnout magazín

Bez ohledu na roční období je ve sportovním světě stále mnoho dění: nové produkty, kolekce, úspěchy a emoce. To vše je umocněno komunitou, která spojuje sportovce. “Díky širokému sportovnímu zaměření, velké skupině příznivců a specializaci na technické produkty, jako jsou horolezecké a skialpové vybavení, jsme přišli s myšlenkou vytvoření portálu, který by sloužil všem milovníkům horských sportů.

Značky Dynafit, Salewa, Wild Country, Evolv a Pomoca přispívají k příběhům mnoha skvělých sportovců, o kterých jsme se dosud jen těžko dozvídali. Navíc se každodenně sdílíme ty samé pocity štěstí, euforie a nadšení jako statisíce dalších lidí. Nový web by měl být místem, kde budeme společně sdílet naše zkušenosti, inspiraci, euforii i výzvy ve jménu hesla ‘By athletes, for athletes’,” říká Karel Glogar, marketingový manažer Oberalp Group.

Cílem tohoto nového projektu je poskytovat aktuality ze světa skialpinismu, horského/trailového běhu, sportovního lezení, horolezectví a cyklistiky, a to doplněné o příběhy ambasadorů a recenze vybavení. Dosud měli čeští a slovenští zákazníci přístup k informacím o produktech a značkách Dynafit, Salewa a dalších pouze na oficiálních webových stránkách nebo u jednotlivých prodejců. Nový portál, který je dostupný v češtině i slovenštině, sdružuje všechny horské aktivity na jednom místě, s ohledem na zájmy tuzemského trhu.

Inspirace přímo z hor

“Postrádali jsme platformu, kde bychom mohli sdílet informace s naší komunitou, obchodními partnery a zákazníky. Chtěli jsme publikovat ve širším kontextu než jen na sociálních sítích, abychom mohli informovat o všem kolem našich značek. Chceme představit novinky, události a úspěchy ze světa horských sportů a zároveň poskytnout tipy a návody na přípravu na nejrůznější horská dobrodružství. Chceme, abyste si je užili a cítili se při nich bezpečně,” upřesňuje Glogar.

Prohlédnout magazín

Webové stránky mountainbrands.cz jsou rozděleny do několika tematických sekcí, jako je výbava, magazín, události a prodejci. Najdete zde vše, co by vás mohlo zajímat v souvislosti s aktivitami Oberalp Group v Česku a na Slovensku. Dozvíte se, co je nového, jaké kolekce, boty nebo vázání jsou v přípravě, a také kde si vše vyzkoušet, otestovat nebo zakoupit. V magazínu budou pravidelně zveřejňovány zajímavosti o produktech, cestovatelské tipy, trasy výletů a příběhy našich ambasadorů.

Mezi ně patří například olympijští medailisté Ondřej Moravec a Jaroslav Kulhavý, aktuální mistryně světa ve skialpinismu Marianna Jagerčíková a další veřejně známé osobnosti jako Jiří Langmajer a Lenka Poláčková (Vacvalová). Díky mountainbrands.cz můžete sledovat jejich horská dobrodružství, fandit jim a čerpat inspiraci. “Věříme, že nový web bude užitečným zdrojem informací pro milovníky hor a sportu a že ho ocení i naši prodejci, kteří z něj budou čerpat informace o produktech, které prodávají,” uzavírá Karel Glogar.

Pro více informací, navštivte webové stránky www.mountainbrands.cz. Slovenskou verzi najdete na adrese www.mountainbrands.sk.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!