Mountainbrands.cz: nový zdroj informací a aktualit z hor

0

Horské sporty mají novou domácí platformu, která poskytuje články, reportáže, profily osobností a recenze sportovního vybavení od značek Dynafit, Salewa, Wild Country, Evolv a Pomoca v češtině a slovenštině. Webová adresa mountainbrands.cz se stala místem, kde lze najít veškeré informace a novinky ze světa hor.

Prohlédnout magazín

Bez ohledu na roční období je ve sportovním světě stále mnoho dění: nové produkty, kolekce, úspěchy a emoce. To vše je umocněno komunitou, která spojuje sportovce. “Díky širokému sportovnímu zaměření, velké skupině příznivců a specializaci na technické produkty, jako jsou horolezecké a skialpové vybavení, jsme přišli s myšlenkou vytvoření portálu, který by sloužil všem milovníkům horských sportů.

Značky Dynafit, Salewa, Wild Country, Evolv a Pomoca přispívají k příběhům mnoha skvělých sportovců, o kterých jsme se dosud jen těžko dozvídali. Navíc se každodenně sdílíme ty samé pocity štěstí, euforie a nadšení jako statisíce dalších lidí. Nový web by měl být místem, kde budeme společně sdílet naše zkušenosti, inspiraci, euforii i výzvy ve jménu hesla ‘By athletes, for athletes’,” říká Karel Glogar, marketingový manažer Oberalp Group.

Cílem tohoto nového projektu je poskytovat aktuality ze světa skialpinismu, horského/trailového běhu, sportovního lezení, horolezectví a cyklistiky, a to doplněné o příběhy ambasadorů a recenze vybavení. Dosud měli čeští a slovenští zákazníci přístup k informacím o produktech a značkách Dynafit, Salewa a dalších pouze na oficiálních webových stránkách nebo u jednotlivých prodejců. Nový portál, který je dostupný v češtině i slovenštině, sdružuje všechny horské aktivity na jednom místě, s ohledem na zájmy tuzemského trhu.

Inspirace přímo z hor

“Postrádali jsme platformu, kde bychom mohli sdílet informace s naší komunitou, obchodními partnery a zákazníky. Chtěli jsme publikovat ve širším kontextu než jen na sociálních sítích, abychom mohli informovat o všem kolem našich značek. Chceme představit novinky, události a úspěchy ze světa horských sportů a zároveň poskytnout tipy a návody na přípravu na nejrůznější horská dobrodružství. Chceme, abyste si je užili a cítili se při nich bezpečně,” upřesňuje Glogar.

Prohlédnout magazín

Webové stránky mountainbrands.cz jsou rozděleny do několika tematických sekcí, jako je výbava, magazín, události a prodejci. Najdete zde vše, co by vás mohlo zajímat v souvislosti s aktivitami Oberalp Group v Česku a na Slovensku. Dozvíte se, co je nového, jaké kolekce, boty nebo vázání jsou v přípravě, a také kde si vše vyzkoušet, otestovat nebo zakoupit. V magazínu budou pravidelně zveřejňovány zajímavosti o produktech, cestovatelské tipy, trasy výletů a příběhy našich ambasadorů.

Mezi ně patří například olympijští medailisté Ondřej Moravec a Jaroslav Kulhavý, aktuální mistryně světa ve skialpinismu Marianna Jagerčíková a další veřejně známé osobnosti jako Jiří Langmajer a Lenka Poláčková (Vacvalová). Díky mountainbrands.cz můžete sledovat jejich horská dobrodružství, fandit jim a čerpat inspiraci. “Věříme, že nový web bude užitečným zdrojem informací pro milovníky hor a sportu a že ho ocení i naši prodejci, kteří z něj budou čerpat informace o produktech, které prodávají,” uzavírá Karel Glogar.

Pro více informací, navštivte webové stránky www.mountainbrands.cz. Slovenskou verzi najdete na adrese www.mountainbrands.sk.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno