Nový Dynafit ultra set-up: pohodlnost, funkčnost a ochrana pro ultra dlouhé letní traily v roce 2023

0

Dlouhé tratě, na kterých budete trávit přes 4 hodiny intenzivní aktivity vyžadují od trailových běžců všechno. Kromě extrémní fyzické námahy musí závodníci čelit nevyzpytatelným povětrnostním podmínkám a technicky náročnému terénu, který vyžaduje nekompromisní koncentraci a silnou vůli po celou cestu. S tímto vědomím přichází DYNAFIT, přední výrobce kvalitního a spolehlivého vybavení pro horské závody a rychlý pohyb v horách, s inovativním Ultra Set-upem pro léto 2023 – dokonale vyváženým systémem produktů, který běžce vybaví od hlavy až k patě pro ultra dlouhé vzdálenosti. Součástí tohoto setu jsou nové trailové boty Ultra 100, vysoce funkční a ultralehké oblečení a sluneční brýle Ultra, které poskytují jasný výhled ve vysokohorském terénu a nabízejí řadu praktických funkcí.

Koupit zde

Rychleji, výše, dále – Nové boty Ultra 100

Nové boty Ultra 100 jsou výsledkem spolupráce s profesionálním sportovcem Sebastianem Krogvigem, vítězem legendárního UTMB v roce 2021. Tento model byl vyvinut s ohledem na potřeby ultramaratonců a kombinuje klíčové prvky, jako je maximální tlumení, přilnavost a návrat energie, což je zásadní pro dosažení vynikajících výkonů na ultra dlouhých vzdálenostech. Ultra 100 nabízí drop 6 mm, který vyhovuje preferencím ambiciózních běžců a běžkyň. Lehká a reaktivní mezipodešev vážící o 20 % méně než původní EVA materiál vrací více než 10 % energie.

Vibram® Megagrip podrážka poskytuje spolehlivou trakci na různých typech terénu a nová geometrie podrážky Rocker-Shape zajišťuje ještě dynamičtější odraz. Boty Ultra 100 lze ideálně přizpůsobit individuálním potřebám pomocí klasického šněrování a díky bezšvové konstrukci jazyka zabraňují otlačeninám. Kromě toho jsou vybaveny elastickou kapsičkou pro schování tkaniček a jsou k dispozici v různých barevných provedeních pro pány i dámy.

Koupit zde

Voděodolná, prodyšná a ultralehká – Bunda Dynafit Ultra 3L

Pro nevlídné počasí na trailech přichází bunda Ultra 3L, která váží pouhých 183 gramů (pro pány) a přesto poskytuje spolehlivou ochranu před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Třívrstvá membrána DYNASHELL byla speciálně vyvinuta pro proměnlivé počasí vysokohorského terénu a odolává silnému větru a dešti, zatímco zajišťuje vysokou prodyšnost. Laserově vytvořené perforace přispívají k cirkulaci vzduchu a regulaci odvodu tepla, čímž poskytují příjemný a suchý pocit i při náročných výstupech.

Bunda je vybavena inovativním systémem ZipOver, který umožňuje rozšíření v oblasti zad, aby bylo možné přetáhnout část bundy přes batoh a udržet tak jeho obsah suchý. Když se vítr a déšť uklidní, lze bundu snadno a rychle sbalit do kapuce. Reflexní pásky zvyšují viditelnost v tmavých podmínkách. Díky sportovnímu střihu a elastickému lemu na rukávech a v kapuci nabízí bunda Ultra 3L volnost pohybu. Je dostupná pro pány i dámy v různých barvách.

Koupit zde

Ultra 12 – Ultralehký a prostorný zázrak ve formě vesty

Běžecká vesta Ultra 12 s objemem 12 litrů je ideálním společníkem pro vaše ultra dlouhé a náročné běžecké trasy. Díky elastickým a nastavitelným hrudním popruhům a boční regulaci lze vestu optimalizovat podle individuálních potřeb. Materiál Mesh zajišťuje perfektní přilnavost vesty na tělo a stabilní a bezpečné uchycení obsahu. Vestu zdobí řada strečových kapsiček na přední straně, vhodných pro gely, tyčinky a další drobnosti. Zadní strana vesty je rozdělena do tří přihrádek, které se navzájem překrývají a umožňují snadný přístup bez nutnosti sundávání vesty.

Hlavní přihrádka je přístupná shora nebo bočním zipem. Druhá přihrádka je také vybavena zipem a přední kapsa s otevřenou konstrukcí je ideální pro uschování voděodolné bundy. Vesta Ultra 12 disponuje také třemi možnostmi připevnění hůlek, píšťalkou pro případ nouze a odrazkami pro lepší viditelnost za tmy. Je k dispozici v třech různých barvách pro pány i dámy.

Koupit zde

Sluneční brýle Ultra – Prostředek k lepšímu výhledu na traily

DYNAFIT, odborníci na horské vytrvalostní sporty, nabízejí svou kolekci slunečních brýlí, které nejen poskytují optimální výhled při běhu v horách, ale také chrání oči před UV zářením, nečistotami, hmyzem a větrem. Sluneční brýle Ultra váží pouhých 31 gramů a jsou nejlehčími výkonnostními brýlemi v kolekci. Díky polovičnímu rámu mají široké zorné pole, zatímco robustní a ohebný materiál Grilamid TR90 je zajišťuje extrémní odolnost. Brýle jsou vybaveny protiskluzovou páskou Ultra Rubber Grip na špičkách straniček a gumovými sedly, aby dobře seděly a neklouzaly při rychlém pohybu.

Ventilační systém na rámu zabraňuje rosení skel. Sluneční brýle Ultra jsou dostupné v různých variantách skel, včetně fotochromatických skel Ultra Pro, které se automaticky přizpůsobí změnám světelných podmínek. Další varianty, jako jsou brýle s technologií Evo nebo Solid, nabízejí zlepšenou viditelnost a ochranu před UV zářením. Všechny brýle jsou vyráběny v Itálii a mají záruku DYNAFIT Lifetime Guarantee.

Koupit zde

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno