Dynafit Sky. Naše nejoblíbenější běžecká kolekce od sněžné kočky

0

Naši nejoblíbenější značku DYNAFIT, můžete vidět recenzovanou na našich stránkách opravdu hodně. Kolik to bude? Pět, možná sedm let. Máme od ní věci na skialpy, na lyže, samozřejmě i na běhání. A když se dostala ven kolekce Sky, samozřejmě jsme jí okamžítě chtěli vyzkoušet mezi prvními. A pro ty z Vás, kteří nevěděli… tak se již v roce 2005 tato mýtická a málokdy viděná sněžná kočka stala jejich logem. Tato vzácná asijská kočka vlastní vynikající horské dovednosti a její přirozené maskování ji činí téměř neviditelnou pro oko…

Jako první věc, kterou jsme z kolekce Dynafit Sky testovali, byly naše (nově) nejoblíbenější boty Dynafit DNA Sky. Naše velká recenze zde.

Dynafit Sky Shorts

Prvním kouskem, který jsem měli možnost otestovat, jsou kraťasy Sky Shorts for Men. Tyto lehké a prodyšné kraťasy jsou ideální volbou pro rychlé a intenzivní běhy v horkých dnech. Mají minimalistický design, ale zároveň dávají maximální svobodu pohybu. Kraťasy váží pouhých 113 gramů (!) a jsou vyrobeny z lehkého, recyklovaného materiálu. Opravdu máte pocit, že na sobě nic nemáte.

Koupit zde

Perfektně střižený atletický střih tak nabídne Vašim nohám plnou svobodu pohybu, kterou můžete využít na vše, co máte v horách, i při extrémních výstupech, zrovna za lubem. Integrovaná síťovina zajišťuje extra prodyšnost a spolu s plochými švy zaručuje extra pohodlí. Samozřejmě že pro skvělé padnutí bez sklouzávání, můžete také individualizovat padnutí elastického pasu pomocí šňůrky.

Na zadní straně kraťasů je zipová kapsa a dvě síťové kapsy na uložení Vašich gelů nebo tyčinek. Když kraťasy doplníte i o belt (který vidíte na fotce), můžete si být jistí, že zvládnete i 30 km závod v horách, bez toho abyste si museli na občerstvovačce cokoliv (kromě pití vzít).

Osobně se mi zamlouvá nejvíce délka. Malá zadní kapsa se hodí přesně na klíče, jeden (dva) gely. Boční kapsy jsou dostatečně velké, aby se do nich vešla i malá láhev s vodou, ačkoliv ji málokdy používám. To vše, ve velmi pěkném a minimalistickém designu a střihu.

Dynafit Sky Shirt

Druhým produktem, který stojí za zmínku, je tričko Sky Shirt for Men. Toto ultralehké a vysoce prodyšné tričko je vždy po ruce pro běh v přírodě. Pokud chcete v trailu předvést to nejlepší, musíte se cítit dobře i ve svém oblečení. Buďte si jistí jednou věci, tohle tričko Vás nebude nutit potit se více, než je potřeba.

Koupit zde

Toto univerzální, minimalistické tričko, spolu s lehkým materiálem zajišťuje dlouhotrvající pohodlí a navíc budete méít ještě dobré svědomí. Proč? Stejně jako kraťasy výše, je vyrobeno z 100% recyklovaného polyesteru a je certifikováno bluesign. Ekologický Bluesign® Standard vznikl jako reakce na přísnou legislativu a zvyšující se poptávku po textilních výrobcích, které jsou šetrné k životnímu prostředí, nepředstavují žádná zdravotní rizika a v nejvyšší možné míře šetří přírodní zdroje.

Produkty Dynafit mě prostě nikdy nepřestanou udivovat. Tričko je lehčí a odolnější a střih je perfektní. Používal jsem ho při svých bězích v přírodě a zcela jistě si ho plánuji pořídit i ve více barevných kombinacích!

Dynafit “No Pain No Gain” Socks

Ponožky pro výkon jsou nudné? Ponožky “No Pain No Gain” dokazují pravý opak a získávají body svým stylem. Ať už si je vezmete na horské túry, nebo pro běh v přírodě. Se svým designem barevných bloků a pleteným mottem DYNAFIT “No Pain No Gain” zajistí, že budete mít extra motivaci na závodech, nebo k horskému vrcholu. Co říct? Jsou velmi příjemné na nošení a velmi nápadné – byl jsem díky nim ihned několikrát osloven (smích).

Koupit zde

Předchozí modely mě více svíraly v kotnících, ale tento model je prostě skvělý, pohodlný, a perfektní pro dlouhé vzdálenosti Ponožky jsou velmi tenké a tak si dávejte velký pozor, aby se Vám je nepodařilo hned na prvním výběhu roztrhnout. Doslova bych u ponožek potřeboval cedulku “nasazujte opatrně” (smích).

Pokud hledáte kvalitní, udržitelné a funkční oblečení pro běh v přírodě, s touto kolekcí od Dynafit skutečně nesáhnete vedle!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno