Compressport Trail šortky 2 v 1

0

V běžeckém světě se vedou dlouhé debaty na téma volné versus těsné běžecké kraťasy. Podle všeho jde o osobní preference a estetiku. Takže pokud máte raději menší kompresi šortek, ideální volbou pro Vás jsou tyto ,,Trail šortky 2 v 1” v kombinovaném designu s vysokým výkonem a volným střihem.

Tato letošní novinka přináší kombinaci kompresních šortek a krycích kraťas spojené do jednoho celku. Vrchní část je vyrobena z ultralehkého materiálu, díky čemuž váží pouhých 35 gramů a umožní tak optimální volnost pohybu. Použitá tkanina je měkká s dostatečným vykrojením pro eliminaci zadrhování mezi stehny při běhu.

Druhá, vnitřní část těchto šortek je vyrobena z měkkého mikrovlákna, kompresního materiálu, který zabrání nepříjemným odřeninám v oblasti třísel. Bezproblémově a svědomitě se tak můžete rozloučit s nepříjemným podráždění.

Další vlastností kterou určitě také oceníte je hydrofobní povrch, který nezanechává vodu a zůstává tak stále lehký. Vrstva je dobře větraná, rychle odvádí pot a udržuje sportovce bez zápachu.

Střih je doplněn pohodlným širokým pasem, kde se nachází i stahovací šňůrka pro snadné utažení vrchních, krycích šortek. V oblasti pasu jsou umístěné také malé integrované kapsy pro výživu a malé osobní věci.

Tyto lehké, prodyšné a volné šortky 2 v 1 zajistí, že se budete cítit svěží, zakrytí a rychlý na své běžecké stopě. Využít je můžete na více aktivit jako je Váš trénink, závod, volnočasové aktivity a hlavně trailový běh!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno