Celonožní komprese

0

Full Leg neboli kompresní návleky na celé nohy, lýtkové a stehenní návleky v jednom doplněné o oblast kotníku a chodidla. Celonožní komprese byla původně vyvinuta pro cyklisty a jejich vysoké nároky na regeneraci při mnohadenních etapových závodech. Dnes už ji s úspěchem a radostí používají také běžci, ultramaratonci, triatleti a další.

Tento produkt patří do řady kompresních doplňků dolních končetin, mezi které patří i například Full Tights. Ty využívá pro svou regeneraci triatlonista Petr Soukup, který bude na letošní ironmanské Havaji bojovat o příčky nejvyšší.

Oproti své první verzi, která končila nad kotníkem, tato řada nabízí i zlepšení žilního odtoku v oblasti klenby. Dále jsou také v zadních částech navrženy ventilační zóny k zajištění co nejvyšší prodyšnosti a odbourávání tepla.

Kromě strukturované komprese zlepšující odvádění toxinů a regeneraci svalů dolních končetin můžete očekávat hydrofobní úpravu (nenasákavost), lehoučké a skladné provedení. S úspěchem je můžete použít v teplotně přechodných obdobích také jako další zateplení. Patentované vlákno je navíc navrženo tak, aby mikroskopicky masírovalo přilehlou tkáň. Shrnování návleků výrazně

omezí vnitřní silikonový potisk na vnitřní straně horního lemu.

Proč tedy zrovna Total Full Leg?

1) Rychlá regenerace

  • Cílená komprese v oblasti stehenních a lýtkových svalů
  • Rychlejší okysličení svalů k zrychlení regenerace
  • Rychlejší odbourávání toxinů a kyseliny mléčné ze svalů
  • Potlačení křečí a bolestí

2) Prodyšnost a termoregulace

  • Vysoce elastický materiál s perfektní prodyšností k podpoření maximální ventilace
  • Speciální ventilační zóny k co nejlepšímu odvodu tepla a potu

3) Komfort

  • Tkaný materiál oceňovaný pro svoji jemnost a komfort
  • Materiál nezadržuje, ale odvádí pot a vhkost

Pokud tedy chcete mít perfektně zmáknutou regeneraci, která je nedílnou součástí každého sportu, je tento produkt stvořen přímo pro Vás. Nejenže budete mít své nohy v daleko lepším stavu po těžkých trénincích nebo závodech, ale tento výrobek je také využíván při cestách na závody nebo bezprostředně před výkonem, což Vašim nohám dodá svěží, lehký a odpočinutý pocit.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno