Běžecký batoh/vesta COMPRESSPORT ULTRUN S PACK – švýcarský nožík mezi běžeckými zavazadly

0

Pojem běžecká vesta dostává s modelem UltRun S-Pack zcela nový rozměr. Běžecké batohy jsou tímto minulostí. Naštěstí už nemusíme běhat s jakousi neforemnou boulí přikurtovanou na zádech soustavou popruhů, které neustále někde dřou. Vesta je součást oděvu gentlemanů. Těsně obepíná mužnou hruď, zdůrazní ladné křivky vysportovaného těla, přivábí pohledy žen… V neposlední řadě ovšem samotnému běžci nabídne nebývalý komfort v několika oblastech.

Nová švýcarská vesta UltRun S-Pack je vlastně takový švýcarský nožík sektoru běžeckých zavazadel. Má množství strategicky umístěných kapes. Má množství praktických úchytů – i třeba na běžecké hole. Má množství bezpečnostních prvků. A samozřejmě nabízí i několik možností hydratace. A už jsme se zmínili o tom, že je až neuvěřitelně pohodlná?

Zapínání vpředu na zip s uzamykatelným jezdcem jen zdůrazňuje nepodobnost s batohem. Zvolíte správnou velikost, nasadíte, zapnete a nanejvýš dotáhnete dva podpažní popruhy podle velikosti a tíže zvoleného nákladu. O veškerou další adjustaci se stará exkluzivní elastický materiál, na nějž je CompresSport na slovo (i název) vzatým odborníkem.

Po obou stranách najdete trojici praktických elastických kapes. Spodní jsou štědře široké, prostřední jsou jako střižené (opravdu) na dvojici měkkých půllitrových lahviček, jež jsou součástí balení. Horní kapsy jsou úzké, podlouhlé, dělané na balení energetických gelů a podobně.

V každém z podpaží na vás čeká další kapsa, tentokrát uzavíratelná na malý suchý zip. Největší přepravní prostor najdete samozřejmě na zádech. Ten je určen pro věci, které nebudete chtít mít zase až tak úplně po ruce: náhradní oblečení, povinná lékárnička. Ve spodní části zad se skrývá další velká, tentokráte průchozí kapsa vhodná třeba na rychlé odložení bundy. Pokud navíc například zvolíte bundu COMPRESSPORT Hurricane Jacket V2 , nebudete muset řešit sundávání batohu za běhu. Pod její elastická záda se celý batoh krásně schová.

Potěší i reflexní potisk vinoucí se přes celá záda. Další odrazný materiál je k vidění na předních kapsách nebo zboku. Malá, leč výkonná píšťalka podtrhuje bezpečnostní úlohu tohoto závodníka. S-Pack je nejlehčí běžeckou vestou vůbec. Váží 80 gramů a těm nejlepším závodníkům světa tak výstupy na stupně vítězů určitě neztěžuje.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno