Běžecké pásy Free Belt od COMPRESSPORT

0

V nové letní kolekci švýcarské značky běžeckého oblečení a vybavení COMPRESSPORT se objevila již třetí varianta oblíbeného běžeckého pásu Free Belt. Nyní vám přinášíme srovnání všech tří variant, abyste si mohli vybrat tu, která nejvíce splní vaše očekávání.

Základní varianta běžeckého pásu, který je vlastně kapsou okolo vašich boků, za vás vyřeší otázku nepříjemného poskakování věcí v kapsách šortek nebo v ledvince. Do Free Beltu se vejdou klíče, telefon, energetická výživa i další drobnosti. Díky tomu, že pás se elasticky natáhne kolem vašich boků, žádné předměty v něm neposkakují a i pás samotný drží pevně na svém místě!

Free Belt

Pás při běhu nepřekáží díky svému ergonomickému designu a nijak nelimituje váš výkon. Nabízí bezproblémový přístup k uloženým věcem. Látka je navíc dobře prodyšná, takže se nemusíte bát většího pocení v oblasti boků. Tato základní varianta se může nosit z obou stran, kdy z každé strany je Free Belt jinak barevný.

Free Belt Pro

Free Belt Pro je závodní variantou běžeckého pásu Free Belt. Oproti základní verzi popisované výše je vyšší, tudíž se do něj dá naskládat více věcí, včetně soft flasků s pitím, ale třeba i složené tenké bundy nebo termoprádla. Tento typ je také vyroben z o trochu jemnějšího materiálu než základní Free Belt. To ještě přidává na jeho elastičnosti a prodyšnosti. Zadní část je navíc vybavena dvěma oky, která jsou potažena silikonem. Primárně jsou navrženy k uložení skládacích holí při trailových bězích, nicméně využít se dají i pro složení větší bundy nebo mikiny.

V přední části je Free Belt Pro vybaven gumičkami se zdrhovadly, na které snadno připevníte startovní číslo. Nemusíte si tak už ničit trička spínacími špendlíky. Při opravdu dlouhých bězích lze tento pás zkombinovat s běžeckým batůžkem UltRun, díky čemuž poberete bez problému veškerou nezbytnou výbavu, kterou dokážete prostorově i váhově lépe rozložit.

Free Belt Mini

Jako poslední si představíme novinku letošní kolekce. Jedná se o Free Belt Mini. Jak již název napovídá, jedná se o zmenšenou verzi běžeckého pásu, která vychází z Free Beltu Pro. Nižší výška eliminuje tlak na břicho, který by mohl způsobovat nepříjemné napětí v těchto partiích při déle trvajících bězích.

Na zadní straně pásu se opět nacházejí poutka designovaná pro co nejsnazší nošení, vytahování i uklízení holí. Vnitřek pásu je v tomto místě vypolstrovaný tak, aby nedocházelo ke vzniku nepříjemných otlačenin od holí.

Do pásu i přes jeho sníženou výšku můžete vložit klíče, energetické gely, nebo telefon. Materiál je stejný jako u Free Beltu Pro, velice elastický a prodyšný. Pás tak drží pevně na svém místě, neposkakuje a zároveň dobře odvádí pot v oblasti boků.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno