Recenze běžeckých ponožek COMPRESSPORT od Davida Vaše

0

Ahoj Běžci!

Jak jistě víte, ponožky společně s běžeckými botami jsou základ pro pohodlné a úspěšné běhání. Já jich vyzkoušel už opravdu spousta a věřte mi, že dlouhé distance s levnými ponožkami nikam nevedou. Vznikají nepříjemné puchýře, chodidlo není dostatečně provzdušněné a v neposlední řadě vám ani nohy moc vonět nebudou (smích).

Když jsem si před lety pořídil své první ponožky od značky COMPRESSPORT, tak jsem opravdu nevěřil, jak veliký rozdíl to muže být. Prostě kdo nevyzkouší, neuvěří…
Ponožka nádherně obepnula chodilo, nikde se neshrnovala a byla příjemně vzdušná. To je jen jedna z hlavních předností kvalitních ponožek této švýcarské značky. COMPRESSPORT nabízí bezesporu to nejlepší, co je na trhu k dispozici, skrze kompresní oblečení, běžecké doplňky a o ponožkách ani nemluvě.

Letošní novinkou jsou ponožky nejen pro maratonce – Pro Marathon Socks. Na své si přijdou i ultramaratonci, pro které jsou vyvinuty Ultra-Trail Socks V3.0. Stejně pak i výhodné balení tréninkových ponožek. Všechny ponožky společně s podkolenkami Full Socks Run a Full Socks Recovery využívám. Používám je jak v závodech, tak i v tréninku a při regeneraci. Od té doby mám svá chodidla jako v bavlnce. Zmizely nepříjemné puchýře a otlaky. Při běhu je znát, že díky své kompresi skvěle prokrví a dostatečně zpevní chodilo i na nerovném povrchu, v terénu.

Prostě nemají konkurenci, minusy najde málokdo! (smích).

Přeji spoustu naběhaných tréninkových i závodních kilometrů bez zbytečných puchýřů.

David Vaš

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno