Nová verze populárních kompresních lýtkových návleků od značky Compressport

0

Nejvýznamnější novinkou kolekce jaro/léto 2023 švýcarské značky COMPRESSPORT, je zdokonalená verze základního produktu značky – kompresních lýtkových návleků. Nová generace R2 3.0 navazuje na model R2v2, který je pravděpodobně dosud nejznámějším kompresním produktem od COMPRESSPORT.

Lýtkové návleky R2v2 jsou vidět všude, od tréninků až po stupně vítězů. Díky svému bezkonkurenčnímu pohodlí a podpoře. Vědecky navržené návleky způsobily revoluci v oblasti kompresního oblečení. V COMPRESSPORTU se ale rozhodli neusnout na vavřínech a pokračovat v inovacích, které vyústily v model R2 3.0.

Koupit zde

Při vývoji nové generace návleků COMPRESSPORT převzal a zdokonalil technologie používané u návleků R2v2. Cílenou kompresi, rychleschnoucí materiál a velice nízkou hmotnost nebo speciální „jazýček” v oblasti čéšky, který eliminuje otřesy kolem kolena. Navíc je tato nová verze ještě vybavil o další, úplně nové technologie. Nové fibulární proužky aktivují propriocepci a zvyšují rovnováhu a stabilitu, což snižuje riziko zvrtnutých kotníků na nerovných cestách. Pro případné běhání za snížené viditelnosti bylo přidáno reflexní logo na zadní straně návleku.

Koupit zde

Kromě základní varianty R2 3.0 jsou k dispozici také verze Oxygen a Aero. Verze Oxygen je ultralehká z neuvěřitelně jemného materiálu. Vhodná do horkých podmínek nebo na závody. Verze Aero je vybavena aerodynamickými liniemi a je vhodná na cyklistiku nebo na triatlon, kde vám na kole pomůže ušetřit cenné vteřiny nebo síly.

Klíčové vlastnosti:

  • Lepší stabilita díky novému 3D výpletu stimuluje proprioceptory a snižuje riziko vyvrtnutí kotníku
  • Zóny s vaflovým úpletem podporují mikrocirkulaci, snižují nevolnost a žaludeční problémy při delších bězích
  • Vysoká úroveň svalové podpory v oblasti lýtek snižuje riziko zranění a křečí díky cílené 360stupňové kompresi
  • Pro zvýšení bezpečnosti, reflexní logo na zadní části návleku zlepšuje viditelnost při horších světelných podmínkách
  • Díky masážnímu mikrovláknu vyvolává každý pohyb mikromasáž, která poskytuje pohodlí a lehkost
  • Speciální ergonomický lem K-Protect pohlcuje otřesy kolene a zajišťuje tak ochranu předního křížového vazu
  • Unikátní technologie tkaní umožňuje cirkulaci vzduchu a dokonalou termoregulaci

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno