Nová kolekce NikeWomen pro intenzivní trénink

0

Pokud patříte k těm, které rády běhání doplňují dalšími sportovními aktivitami, potom si nové kousky od Nike zamilujete na první pohled.

Hodně dívek a žen střídá různé druhy tréninku, různá prostředí i zátěž. Jeden den cvičí jógu, druhý den pracují na své kondici tréninkem s vysokou intenzitou nebo si jdou zaběhat. Často se ve stejný den účastní několika sportovních aktivit. 

A právě pro ně vytvořil designérský tým Nike  novou kolekci NikeWomen, která se vyznačuje produkty, které skvěle zvládnou nejen široké spektrum cvičení a různých tréninků, ale i chvíle před a po tréninku. 

Hlavní hrdinkou letošní kampaně je Karlie Kloss, jedna z nejslavnějších modelek světa. Sport a pohyb však Karlie milovala daleko dříve, než se stala významnou modelkou. To, jak je pohyb a síla důležitá, zjistila na hodinách klasického baletu, na které chodila jako dítě. Na balet nezanevřela a stále jej využívá k tomu, aby si uchovala sílu a zdraví, nyní jej však doplňuje ještě o pravidelné cvičení jógy či tréninky v rámci Nike Training Clubu.

Karlie miluje běh a nové kousky z běžecké Nike kolekce jí opravdu sluší.

Pokud se rozhlížíte po nové sportovní podprsence, potěší vás revoluční nová kolekce Nike Pro Bra Collection. Tato kolekce, jejímuž zrodu předcházely dva roky výzkumu, testování, navrhování a vývoje, obsahuje pět typů podprsenek navržených tak, aby sportovkyním poskytovaly správný střih a dokonalou podporu.

Dámská kolekce Nike pro podzim 2014 také nabízí inovace v obuvi, jakou je Nike Lunar Cross Element, jež byla navržena speciálně pro trénink při vysoké intenzitě.

Těšit se můžete i na nové běžecké boty Nike LunarGlide 6, které slibují dokonalé tlumení i skvělou stabilitu.

Produkty z dámské kolekce Nike pro podzim 2014 jsou dostupné u vybraných prodejců Nike od konce měsíce července.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno