Grossglockner ULTRA-TRAIL 2024: Registrace otevřena

0

Nejvyšší hora Rakouska, Národní park Hohe Tauern, horká místa jako Zell am See-Kaprun, Kals am Großglockner, Uttendorf-Weissee, Heiligenblut a Fusch an der Glocknerstraße tvoří snovou kulisu závodu Grossglockner ULTRA TRAIL (GGUT) – powered by DYNAFIT, který se bude konat již podeváté od 25. do 28. července 2024. GGUT je známý náročným vysokohorským terénem, ale také senzačními scenériemi v okolí nejvyšší hory Rakouska.

Více i v našem velkém článku zde a také ve velkém povídaní o celém závodě od Richarda Barcala.

Registrace zde

“Pět závodů, dlouhých od 16 do 110 km,” říká šéf organizace Hubert Resch. “Nabízíme tak trailovým začátečníkům i zkušeným běžcům a elitním sportovcům ideální podmínky pro pohyb v Hohe Tauern. Kromě toho jsou připraveny i dětské běhy, takže GGUT je dobrodružným víkendem pro celou rodinu!”

V průběhu let přinesly hvězdy scény, jako jsou Daniel Jung a Andreas Reiterer z Itálie, Hannes Namberger, Rosanna Buchauer a Ida-Sophie Hegemann z Německa, Florian Grasel, Gerald Fister, Esther Fellhofer z Rakouska, ale také Kirsten Amundsgaard Hindhammer z Norska a několikanásobný vítěz Jordi Gamito Baus ze Španělska, na tratích GGUT vzrušující podívanou.

“Pracujeme na tom, abychom měli příští rok na startu opět velké pole účastníků, ale GGUT žije z každého sportovce, který k nám přijde,” říká Resch. Hlavním sponzorem akce je i v roce 2024 společnost DYNAFIT.

“Každoročně se poslední červencový víkend Kaprun promění v senzační trailovou běžeckou scénu pro Grossglockner ULTRA-TRAIL. Jsme rádi, že jsme u toho jako hlavní partner již od prvního ročníku. Pro společnost DYNAFIT je důležité jasné umístění v okolí hory. S GGUT podporujeme závod, který se ke značce dokonale hodí; tratě jsou vysokohorské, strmé a rychlé,” vysvětluje Michael Hankl, marketingový manažer DYNAFIT DACH.

Registrace zde

“S GGUT souvisí i to, že spolupráce mezi námi a organizátory se rozvíjí již osm let a my se cítíme být součástí projektu, a tedy i součástí tohoto jedinečného trailového dobrodružství. Těšíme se na GGUT 2024!” Otevřením registrace oficiálně začaly přípravy na GGUT 2024.

“Zaměřujeme se především na účastníky,” zdůrazňuje Resch.”Chceme pro ně vytvořit nezapomenutelný zážitek a je nám ctí, že stále dostáváme pozitivní ohlasy. To nás povzbuzuje a motivuje k dalšímu rozvoji a k tomu, aby byla akce stále lepší a lepší.”
Organizátoři GGUT se již těší na polovinu léta 2024 a stejně tak i komunita trailových běžců: každý, kdo se chce zúčastnit, by se měl brzy zaregistrovat – počet účastníků je omezen.

Registrace zde

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno