BTC Prague: největší kryptoměnová událost Evropy spojí bitcoin s během

0

Praha se druhý červnový víkend stane hlavním městem světa kryptoměn. Na BTC Prague sletí se významní hosté z celého světa, aby byli součástí minimálně mimo USA největší letošní kryptoměnové konference na světě. Součástí akce jsou i dvě běžecké události, na které může dorazit každý!

O konferenci samotné jste již možná slyšeli. Mluví se o ni už dlouho a nezřídka i v mainstreamových médiích. Je totiž na české poměry zcela mimořádná.

Účastní se jí přes 100 přednášejících z celého světa včetně těch nejznámějších jmen, která se okolo kryptoměn pohybují. Součástí konference bude i veletrh se stánky, kde se bude prezentovat přes 100 firem. Očekává se celkem přes 10000 návštěvníků.

Stále lze koupit vstupenku na konferenci nebo její část. Celá akce bude probíhat na výstavišti v Letňanech

BTC Prague Run

A proč o tom píšeme my? Jak již jsme zmínili, součástí oficiálního programu konference jsou i dva společné běžecké tréninky, které pořádá skupina Bitcoin Runners. Konají se ve středu 7.6.2023 a čtvrtek 8.6.2023 vždy v 18:00 před novou budovou Národního Muzea (propozice). V plánu je na oba dny 5 km výběh po historickém centru Prahy a poté posezení v restauraci.

Chcete-li poznat zajímavé lidi z kryptoměnové komunity, kteří jsou též rekreačními běžci a zároveň si zaběhat ve skupině několika desítek lidí, budete vítáni. Na oba běhy se můžete zdarma přihlásit přes Eventbrite (aby měli pořadatelé představu o počtu účastníků). Pro účast v běhu se není třeba účastnit konference. Nicméně nás potkáte tam i tam!

Mimochodem, účastníci běhů dostanou vstupenku na expo část konference BTC Prague zdarma a na konferenční část mohou uplatnit 15% slevu při zadání kupónu BitcoinRunners během registrace.

O Bitcoin Runners

Neziskovou organizaci Bitcoin Runners založil Richard Taylor. S ním jsme paralelně vypublikovali rozhovor.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno