Běžecký pás FREE BELT PRO očima Davida Vaše

1

Byla to právě značka COMPRESSPORT, která několik málo sezón zpět přišla na trh s běžeckým pásem FREE BELT, díky čemuž se strhla lavina tohoto velmi populárního běžeckého doplňku.

Určitě znáte ten pocit, když jdete ať už jen na lehký hodinový trénink, nebo na několikahodinový výběh a potřebujete někam dát klíče od auta nebo domova, nějaký ten gel, softflask apod. Mám použít nějakou ledvinku?

Když tam dám jen klíče, tak celou dobu budu poslouchat jejich nepříjemné cinkání. V případě, že ji naplním celou, musím počítat s poměrně značnou zátěží na jednom místě a s tím spojeným poskakováním.

Běžecký pás FREEBELT vyřeší všechny tyto starosti za Vás! Jedná se o jednu velkou kapsu kolem pasu, do které se vejde velké množství běžeckých doplňků – výživa, tekutiny, termoprádlo, nepromokavá bunda, cennosti, osobní věci apod. Běžecký pás je perfektně elastický, díky čemuž věci uložené uvnitř pásu drží na svém místě přesně tam, kam si je uložíte.

Navíc, vyšší řada PRO má v přední části umístěny gumičky se zdrhovadly pro uchycení startovního čísla. V zadní části jsou umístěny dvě silikonem potažená gumová oka, které trailoví běžci využijí například pro upevnění skládacích holí, objemnější bundy nebo mikiny.

Pokud se chystáte na ultra, dá se tento běžecký pás skvěle kombinovat s ULTRUN S PACKem. V porovnání s běžeckými vestami nebo batohy, FREE BELT rozhodně nepobere tolik věcí, nicméně při samotném běhu jsou veškeré věci uvnitř dokonale přístupné přisamotném pohybu bez nutnosti zpomalení nebo dokonce úplného zastavení.

Běžecké pásy od značky COMPRESSPORT jsou dodávány ve třech velikostech dle obvodu pasu. A dokonce i ve více barvách.

1 komentář

  1. Paradní napad, někteří elitáři s tím odběhají i ultra závody. Jen pozor na to, ze pás trochu znesnadní dychání do břicha…

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno