TRAIL POSTURAL SS TOP – COMPRESSPORT běžecký dres s unikátním řešením kapes

0

Tento běžecký dres s krátkým rukávem TRAIL POSTURAL SS TOP od značky COMPRESSPORT s sebou přináší kromě brilantního zpracování, použitých materiálů, funkčnosti asi hlavní svoji přednost, kterou je jedinečné řešení kapes.

Na úvod je dobré uvést, že tento běžecký dres značka COMPRESSPORT vyvinula, jak je jejím několikaletým zvykem, jak pro muže, tak i pro dámy v naprosto identickém zpracování. Samozřejmě, že jednotlivé varianty pro každé pohlaví jsou, jak barevně, tak i střihově odlišné.

Jak již bylo naznačeno, jedním z hlavních aspektů tohoto běžeckého dresu je způsob navržení kapes. Zde si vývojáři značky COMPRESSPORT ve spolupráci s elitními trialovými běžci dali opravdu záležet. Dalo by se říct, že velmi oblíbený a populární běžecký pás FREE BELT napasovali přímo na tento běžecký dres. Ve spodní části se tak po celém svém obvodu můžete těšit na kapsu, která je švy rozdělena na čtyři části.

V porovnání s loňským modelem, kdy značka COMPRESSPORT s tímto řešením kapes přišla na trh, se uprostřed každé dílčí části kapsy nachází poutko, které je velmi praktické při manipulaci s věcmi uvnitř kapsy bez nutnosti zastavení. Velmi dobře se tak i při intenzivním běhu dostanete dovnitř, což u loňské verze mohl být trochu problém.

Hlavním přínosem toho řešení je právě to, pro co si běžci tak oblíbili samotný běžecký pás FREE BELT. A to skutečnost, že ať už máte kapsy naplněné k prasknutí nebo v nich máte pouze klíče, nic vás neobtěžuje rušivými zvuky. Navíc, díky pružnosti materiálu vše zůstane přesně na svém místě. Tím, že jsou kapsy umístěny nízko kolem pasu, nikoliv například na bedrech, se do nich velmi dobře dostává, aniž byste museli zastavit.

Co se týče materiálového zpracování, tak zde opět značka COMPRESSPORT nenechává téměř žádný prostor pro spekulativní diskusi. Jemné zpracování v kombinaci s raglánovým střihem rukávů vám dopřeje maximální volnost pohybu bez zbytečných odřenin i pokud se vydáte na ultra trail. Materiál velmi dobře odvádí pot a použitá mikrovlákna zajišťují při vysokých teplotách chladící účinek.

Již zmíněný raglánový střih rukávů zajistí to, že pokud se vydáte s běžeckou vestou či batohem na zádech, nemusíte se obávat nepříjemných otlaků v oblasti ramen, které může vyvolat špatně navržené umístění švů. Pokud by vás zajímalo materiální složení, tak je zde použita kombinace 92 % polyamidu a 8 % elastanu.

Pro dámy i muže jsou k dostání dvě barevné varianty. Mimo univerzální černé barvy, dámy mohou ještě vybírat z růžového odstínu s označením garnet rose”. Na pány pak čeká kromě černého provedení modrá varianta, která je pojmenována blue lolite”.

Vedle verze s krátkým rukávem, je k dostání také provedení bez rukávů.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno