Salomon Dragon Trails – national golden trail series

0

Salomon Dragon trails (ex Baba-Kamzik) je legendární slovenský trailový event. Každý rok se na kopci Kamzík nad Bratislavou sejde na tisícovku běžců a běžkyň, aby se postavili výzvě v podobě jednoho z pěti závodů. Během závodního víkendu se zde koná celkem 5 závodů a mimo jiné se poběží i 26km závod s 800m pozitivního převýšení. Datum závodu je 18.a 19.6, který je kvalifikační závod Golden Trail National Series.

Dragon Trails má svou historii a účastníci pějí chválu a je to poměrně rychlý trailový závod, který prověří jak tempaře, tak vrchaře. Trať není vyloženě dělaná na míru určitému běžci a atlet by měl být všeobecný, aby na tomto profilu exceloval. Mužský rekord je kolem 1,5 hodiny a ženský těsně pod 2 hodiny.

Veškeré informace o Dragon Trails 26km lze najít na stránkách Horskybeh.sk. Dragon Trails je zařazena i do organizace ITRA, takže ani sběratelé bodů nepřijdou zkrátka.
Přihlášky jsou stále ještě k dispozici a pro ty, kteří by chtěli mít účast jistou, jsou ceny za startovné docela přijatelné – na dnešní dobu … nicméně pročtěte propozice pozorně. Pro neokruhové závody je potřeba počítat s cenou za dopravu na start (9Eur).

Ve spolupráci s partnerem Golde Trail Series – společností Salomon jsme připravili možnost získat 2 startovné.

Máte 2 možnosti – v článku jsme neurčitě uvedli nejlepší časy a také možnost získat ITRA bodů.Losem vybereme 2 účastníky, kteří správně odpoví nejlepší čas muže, ženy, a navíc počet. ITRA bodů za účast na Dragon Trails 26km.

Kromě dospělých závodních tratí jsou samozřejmě organizátory zajištěny i tratě pro děti (7,5km/200m+ trať a tratě pro děti od 100 do 1250m včetně štafety), takže si program užije každý.

Video z předchozích ročníků
Web závodu
FB
GTS web

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno