Salewa a Dynafit speciálka v Peci pod Sněžkou

0

V Peci pod Sněžkou, v domě Enzian z roku 1928 byla v 2.polovině října otevřena speciálka na produkty skupiny Oberalp. Ano, je to speciální obchod s produkty Dynafit a Salewa.

V Peci pod Sněžkou (Pec pod Sněžkou 209) sice již sportovní obchody s outdoorovým zbožím jsou, ale Dynafit a Salewa jsou značkami kvality a zaručují spolehlivost. Nějaké oblečení pro rychlou procházku lze koupit kdekoliv, ale vzhledem k umístění a pravému horskému prostředí (včetně změn počasí a blízkosti nejvyšší hory v ČR) se přímo nabízí výlety na vrchol Sněžky i za špatných podmínek. A mnohdy je právě kvalita vybavení to, co vám udělá z náročného výstupu pohodový výlet anebo peklo na zemi zakončené záchranou horskou službou.

Osobně nemám rád produkty Dynafit jen kvůli pěknému designu, ale hlavně funkčnosti a materiálům. Velmi teplé oblečení z rychleschnoucích materiálů, které je lehké, odolné a velmi dobře sbalitelné. To jsou produkty Dynafit a Salewa. Ano, existují i jiné značky, ale mnohdy pro ně musíte do outdoor obchodů, kde se skoro nevyznáte a nedoberete toho, co chcete.

Enzian nabízí to, co chcete, když víte, po jakém zboží právě jdete. Zapomněli jste si něco? S velkou pravděpodobností to seženete právě zde.

Alan Tomášek, majitel obchodu a starosta Pece v jedné osobě si takto plní svůj sen. Doposud byl Enzian známý svou půjčovnou kol pro aktivní výletníky v letních měsících, ale odteď je zde pokrytí sportů prakticky po celý rok. Krom kol v létě v Enzianu pořídíte oblečení od čepic, přes spodní vrstvy, kalhoty až po skialpové vybavení.

Po Slovensku a Polsku se tak duch Tyrolských značek přenáší i do českých hor pomocí specializované značkové prodejny.

Pokud si tedy něco zapomenete, skočte sem a s největší pravděpodobností to tam seženete bez chmurných myšlenek, že vás vybavení nechá ve štychu zrovna když to nejméně potřebujete.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno