Salewa a Dynafit speciálka v Peci pod Sněžkou

0

V Peci pod Sněžkou, v domě Enzian z roku 1928 byla v 2.polovině října otevřena speciálka na produkty skupiny Oberalp. Ano, je to speciální obchod s produkty Dynafit a Salewa.

V Peci pod Sněžkou (Pec pod Sněžkou 209) sice již sportovní obchody s outdoorovým zbožím jsou, ale Dynafit a Salewa jsou značkami kvality a zaručují spolehlivost. Nějaké oblečení pro rychlou procházku lze koupit kdekoliv, ale vzhledem k umístění a pravému horskému prostředí (včetně změn počasí a blízkosti nejvyšší hory v ČR) se přímo nabízí výlety na vrchol Sněžky i za špatných podmínek. A mnohdy je právě kvalita vybavení to, co vám udělá z náročného výstupu pohodový výlet anebo peklo na zemi zakončené záchranou horskou službou.

Osobně nemám rád produkty Dynafit jen kvůli pěknému designu, ale hlavně funkčnosti a materiálům. Velmi teplé oblečení z rychleschnoucích materiálů, které je lehké, odolné a velmi dobře sbalitelné. To jsou produkty Dynafit a Salewa. Ano, existují i jiné značky, ale mnohdy pro ně musíte do outdoor obchodů, kde se skoro nevyznáte a nedoberete toho, co chcete.

Enzian nabízí to, co chcete, když víte, po jakém zboží právě jdete. Zapomněli jste si něco? S velkou pravděpodobností to seženete právě zde.

Alan Tomášek, majitel obchodu a starosta Pece v jedné osobě si takto plní svůj sen. Doposud byl Enzian známý svou půjčovnou kol pro aktivní výletníky v letních měsících, ale odteď je zde pokrytí sportů prakticky po celý rok. Krom kol v létě v Enzianu pořídíte oblečení od čepic, přes spodní vrstvy, kalhoty až po skialpové vybavení.

Po Slovensku a Polsku se tak duch Tyrolských značek přenáší i do českých hor pomocí specializované značkové prodejny.

Pokud si tedy něco zapomenete, skočte sem a s největší pravděpodobností to tam seženete bez chmurných myšlenek, že vás vybavení nechá ve štychu zrovna když to nejméně potřebujete.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!