Podruhé vyprodáno? RunTour láká na hokejovou legendu i nové zážitky

0

Smilebox pro uchování zábavné vzpomínky, Rajec časovka pro trochu adrenalinu pro sprintery a osobnosti v čele s olympijským vítězem Jiřím Dopitou pro cenný suvenýr. Běžecký seriál Česká pojišťovna Mizuno RunTour láká opět po roce do Smetanových sadů, do vyprodání zbývá 150 míst.

I přesto, že se pořadatelé rozhodli před letošním ročníkem zvýšit kapacitu závodů o 250 míst, zdá se, že s vyprodáním problém mít nebudou.

První běh na jihu Čech se zaplnil týden před závodem a v Olomouci zbývá posledních 150 míst. „Počítáme s tím, že zbytek kapacity se zaplní buď v pátek, kdy se mohou lidé naposledy registrovat levněji přes web www.run-tour.cz nebo případně na místě před startem,“ říká tiskový mluvčí běžecké série RunTour, Richard Valoušek.

Mezi největší lákadla pro běžce se řadí v první řadě samotný běh, který se pyšní rodinnou pohodovou atmosférou. Pořadatelé s nadsázkou říkají, že v cíli počkají na každého. „Pro řadu našich běžců je to první závod v životě, tomu přizpůsobujeme celý servis. Nemáme žádný limit na doběhnutí, ani netlačíme na světové rekordy. Chceme, aby si lidé užili celý běžecký den, nejlépe pak s celou svou rodinou. Proto pořádáme před dospělými i dětské běhy,“ vysvětluje Valoušek.

Zajímavostí je i doprovodný program. Kromě koncertu místní kapely Cookies, se mohou návštěvníci vyfotit ve Smileboxu České pojišťovny s různými rekvizitami, zaběhat na páse ve stánku Rajec nebo děti nechat zadovádět v dětském koutku, kde je zajištěno jejich hlídání. „RunTour je zkrátka pro celou rodinu, chceme, aby si víkend v Olomouci a jejím okolí užili všichni členové. Z tohoto důvodu běžcům nabízíme i řadu slev do lezeckého centra, lázní, hotelů apod.,“ prozrazuje Valoušek.

V neposlední řadě je pak potřeba připomenout známá jména, která se mezi běžci objeví. „Máme potvrzenou účast olympijského vítěze, hokejisty Jiřího Dopity a moderátorky TV Nova Inny Puhajkové, která je současně tváří seriálu. Před 14 hodinou proběhne jejich autogramiáda,“ říká Valoušek.

Všechno vypukne už tuto sobotu 9. května od 10 hodin v olomouckých Smetanových sadech. Více informací získáte na www.run-tour.cz

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno