Návleky nebo kompresní podkolenky? Co je lepší na závod, a co na regeneraci?

0

COMPRESSPORT 250 Český Ráj se blíží a s ním i nové produkty, které se ti na takový to závod budou rozhodně hodit ! K čemu nám jsou návleky a kompresní podkolenky a jaký je v nich vlastně rozdíl?

R2V2 NÁVLEKY NA LÝTKA KOLEKCE 2020

Kompresní lýtkové návleky R2V2 jsou bezesporu nejprodávanějším švýcarským produktem. Návleky zrychlují žilní průtok, ať už během samotného výkonu anebo během následující části, regenerace. Důsledkem toho se rychleji odbourává kyselina mléčná ze svalů, čímž se zvyšuje vytrvalost a zkracuje se doba nutná pro následnou regeneraci po výkonu.

Chci se dozvědět víc!

Co nového nám tyto návleky přinesou?

Tento model přichází s novým 3D úpletem, který nabízí větší ochranu kotníku společně s Achillovou šlachou. Zlepšená čtyřsměrná roztažitelnost nabízí větší komfort během nošení. Speciální “jazýček” v oblasti čéšky eliminuje otřesy kolem kolena.

Při výkonu:

Lýtkové návleky si můžete obléknout i delší dobu před startem (či náročným tréninkem), jejich pozitivní účinky pocítíte velmi brzy. Triatlonisté v návlecích i plavou a navíc skvěle drží i ve vodě. Během výkonu o návlecích ani nebudete vědět, jsou hladce tkané, bezešvé a lemy velmi měkké a pohodlné.

Při regeneraci:

Stejně jako během výkonu, komprese zkracuje délku regenerace svalů. Sportovec pak může i po velmi náročných závodech či trénincích rychleji zregenerovat a zefektivnit tréninkovou přípravu.

Chci se dozvědět víc!

KOMPRESNÍ PODKOLENKY FULL SOCKS RECOVERY

Kompresní podkolenky FULL SOCKS RECOVERY jsou přímo navrženy pro regeneraci po sportovním výkonu. Podkolenky stimulují žilní průtok a tím tak zrychlí, a především zkvalitní, potřebnou regeneraci. Klinicky ověřená stupňovaná komprese směřována od chodidla směrem ke kolenu podporuje žilní návrat krve a odbourávání kyseliny mléčné.

Pocit unavených nohou po výkonu a otoky během cestování se výrazně snižují používáním těchto podkolenek. Výstupky „3D Dots” v oblasti chodidla a Achillovy šlachy pomáhají nejen ke zvýšení proudění krve, ale poskytují také jemnou mikro masáž. V porovnání s kompresními lýtkovými návleky R2V2 mají tyto podkolenky větší kompresi o 5 %. Obloukový podpůrný 360° pás v oblasti klenby brání případnému shrnutí podkolenky v oblasti chodidel. Ventilační pruhy, které se nacházejí od nártu až k hornímu lemu podkolenky, slouží k lepšímu provzdušnění. Díky nejnovějším použitým materiálům, jsou podkolenky pohodlné, vzdušné a lehké.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno