4 inspirující rady a pozvánka na nový kurz s Běhej srdcem

0

Jsou to: facebook, zpravodajství, příběhy celebrit a blogy. …Aspoň pro většinu populace soudě podle pořadí dle množství stráveného času. Skutečně šťastní lidé mají ale poněkud jiný výběr.

Na které čtyři věci bychom se tedy měli zaměřit, aby byl náš život šťastnější a cítili jsme se lépe?

1. Místo ve společnosti

Co dělají Vaši přátelé? Jsou pro vás inspirací, oporou a pomocnou rukou?

Jedna z teorií praví, že bychom měli mít 5 přátel, kteří nám o půlnoci zvednou telefon a v případě nezdaru nám pomohou zpět na nohy.

ball-952311_960_720

 

 

 

 

 

Krok (1) Spočítejte si, kolik máte přátel, kteří by Vám pomohli. Zkuste zjistit, pro kolik svých přátel jste důležití. Nenapočítali jste ani 5? Čtěte dále.

2. Zdraví

running-apps_0Co zdraví dáváme, to nám vrací. Žije se vám se svým tělem dobře? Nic vás nebolí.

Čím více času trávíme v sedavé práci, tím častěji trpíme bolestmi zad, migrénami a nadváhou. Psychosomatika nám to vysvětluje termínem, že si hodně “nakládáme”. Ano i ne, tělo bylo vytvořeno jako pracovní nástroj, ale ne na posílání emailu a vyplňování nikdy nekončících excelových tabulek a dopředu zapomenutých .ppt prezentací.

Krok (2) Věnujte svému tělu minimálně 60 minut pohybu denně. Nemusí to být v kuse, to ani není tak přirozené. Choďte více pěšky a po schodech. Občas se rozběhněte. Třeba místo koukání do sociálních sítí si jděte zaběhat s přáteli. Je pro vás těžké si vybudovat tento návyk? Čtěte dále.

3. Jste to co jíte

Jdu něco rychle sníst. Dám si rychlý oběd. Snídani? Na to nemáš čas, najím se až v práci… Kdo z Vás to zná? Jsou věci, které prostě urychlit v životě nejdou a bez kterých život není. Jídlo a pití. Stejně jako mobil, kterému dochází baterka, pohasne displej a sníží výkon, pracuje i naše tělo. Jak jsou na tom Vaše baterky?

Krok (3) Jezte pravidelně. Plánujte si jídlo dopředu, dle toho, jaký Vás čeká den. Jestli máte na břiše, něco co nechte pamatujte, že fyzika u jídla jasná. Příjem energie = výdej. Pokud je příjem větší než výdej, odpověď hledejte na svém těle. Nedaří se vám začít? Čtěte dále.

4. Smysluplný život

Pamatujete si, koho časopisu TIME vybral jako osobnost roku pro rok 2006?

Time_youcover01Ano, vás. Jen vy totiž kontrolujete svůj život.

Nedaří se vám to? Možná pro vás máme řešení.


Všichni rádi čtou o životech úspěšných
a o tom “co by se mělo dělat, aby”. Důkazem toho je i to, že právě čtete tento článek.

Přemýšleli jste ale také nad tím, kolik času sledováním ostatních na sociálních sítích strávíte? Pomáhá vám čtení různých inspirativních příběhů? Daří se vám brát si z nich to co nabízejí?
Co to zkusit jinak? Náš běžný život není takový jako ho sofistikovaně vykreslují na sociálních sítích celá k tomu určená oddělení. Není sledování cizích lidí jen ztráta času? Není lepší budovat svůj příběh a na konci se naopak stát inspirací pro ostatní?

141001130457-kelly-slater-surfing-horizontal-large-galleryKrok (4) Vypněte telefon a začněte něco dělat, budovat, vytvářet. Něco, co není prospěšné pouze pro Vás, ale co pomůže ostatním. Nevíte do čeho se pustit? Čtěte dále.

Jak tedy doopravdy začít?

imagesŽe to všechno znáte, ale stále nevíte jak začít? My vám s tím můžeme pomoct. Budujeme totiž společný projekt 15 lidí, kteří dohromady napíšou příběh, jímž budou inspirovat ostatní. Jediné, co k tomu je potřeba, je vaše odhodlání a naše péče.

Přihlašte se do výzvy Cesta k lepšímu já. Začnete s námi postupně trénovat a poznávat lidi se stejným cílem. Strávíme spolu desítky hodin času, na který budete rádi vzpomínat. Dostanete tréninkové plány a výživová doporučení. Budeme všichni v každodenním kontaktu a nikoho v tom nenecháme samotného. Začínáme 17. září.

Na společných trénincích budeme poznávat vše, co pro naše tělo můžeme udělat, abychom se cítili lépe. My vám budeme oporou. A potom se třeba můžete stát sami motivací pro ostatní. Tak jdete do toho s námi?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno