Hledají se hrdinové! Staň se DYNAFIT Trailhero pro rok 2024!

0

Oblíbený program Trailhero startuje nové kolo: od 1. února 2024 bude DYNAFIT hledat opět nadšené amatérské běžce, kteří se chtějí zapojit do komunitního života jako Trailhero. Vítězové se mohou těšit na vzrušující sezónu soutěží a akcí, jedinečnou komunitu stejně smýšlejících lidí a rovněž exkluzivní pohled do světa DYNAFITu. Aby mohli na trailech skutečně šlápnout na plyn, budou vybraní sportovci vybaveni od hlavy až k patě vysoce kvalitním vybavením od společnosti DYNAFIT. Na oplátku se podělí o svou vášeň a zkušenosti s komunitou.

Období pro podávání přihlášek do programu Trailhero 2024 začíná 1. února a končí 17. března 2024. Zúčastnit se mohou nadšení amatérští sportovci od 18 let bez srovnatelné sponzorské smlouvy z Belgie, Německa, Francie, Itálie, Kanady, Nizozemska, Rakouska, Polska, Švýcarska, Španělska, České republiky, Maďarska, USA a ze Slovenska. Hledáme ambiciózní trailové běžce, kteří žijí mottem “SPEEDUP” celým svým tělem i duší a pomáhají utvářet komunitu DYNAFIT jako ti, kteří mohou ovlivnit všeobecné mínění druhých díky tomu, že se dobře vyznají v tomto prostředí. Uchazeči by také rozhodně měli mít určitou afinitu k sociálním médiím.

Tým Trailhero příslušné země bude vybrán do 1. dubna 2024 a rok se bude pohybovat na trailech pod jménem DYNAFIT. Během tohoto období se mohou vybraní těšit na zajímavé výzvy, bezplatné startovné na závodech, focení a specifická zvýhodnění a speciální podmínky pro jednotlivé země. Na oplátku se podělí o své zážitky na sociálních sítích a poskytnou informace o svém tréninku i o svém vybavení. Kanály DYNAFIT budou také komplexně doprovázeny programem Trailhero a vítězové i vítězky budou moci exkluzivně nahlédnout do zákulisí značky.

“Ambiciózní amatérští běžci jsou důležitým zdrojem inspirace a motivace, zejména pro začínající trailové běžce. Naší iniciativou chceme tyto sportovce a sportovkyně podpořit a dále posílit jejich vliv na komunitu. Jsem zvědavý, kolik trailových běžců letos na naši výzvu zareaguje a těším se na vzrušující sezónu s naším Trailhero Teamem 2024,” říká Alexander Nehls, mezinárodní marketingový ředitel společnosti DYNAFIT.

Úspěch programu dává společnosti DYNAFIT za pravdu. Před sedmi lety začal odborník na horské sporty poprvé hledat vhodné kandidáty v Německu a Rakousku. Od té doby se program Trailhero etabloval až na mezinárodní úroveň. Pro sezónu 2023 zaregistrovala značka přes 2 000 přihlášek. Běžci jako Rosanna Buchauerová ukazují, že program Trailhero může sloužit i jako odrazový můstek pro mezinárodní kariéru.

Rosanna odstartovala jako Trailhero v roce 2017, nyní je součástí týmu sportovců DYNAFIT a je považována za jednu z nejlepších trailových běžkyň v Německu. Na mistrovství světa 2023 v Innsbrucku získala s týmem stříbro a v individuální soutěži se mohla těšit z pěkného 5. místa.

JAK TO FUNGUJE, KDYŽ SE CHCEŠ STÁT TRAILHERO:

Zainteresované běžkyně a běžci se mohou hlásit od 1. února do 17. března 2024 na adrese dynafit.com/trailheroes. Nově se mohou zúčastnit i sportovci, kteří již jednou byli součástí týmu DYNAFIT Trailhero. Pro přihlášku je třeba vyplnit požadované údaje:

  • Osobní údaje
  • Účty na sociálních sítích včetně aplikace Strava
  • Krátké motivační prohlášení
  • Jeden akční obrázek a jeden profilový obrazek
  • Případné podrobnosti o stávajících sponzorských smlouvách
  • Mimořádné projekty, závody, sportovní úspěchy atd.

Všechny informace naleznete zde.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno