Asics novinky pro jaro a léto 2014

0

Duhové barvy, jasné a veselé odstíny – to vše teď letí. Už jsme vám představili několik úžasných letošních kolekcí a nesmíme zapomenout ani na novinky od firmy Asics, která samozřejmě kromě skvělých funkčních triček, variabilních bund s odepínacími rukávy a reflexními prvky, přichází i s novými modely běžeckých bot.

 

 

ASICS GEL-PHOENIX 6

Tlumení a stabilita pro každý běh

Velmi dobře odtlumená bota nabízí díky GELovým prvkům komfortní běh pro běžce s pronací. Stabilitu zajištujě prvek DuoMax na vnitřní straně. Ideální pro začínající běžce.

ASICS GEL-DS TRAINER 19

Ideální bota na tempové běhy a závody
Nová generace stále oblíbenějšího modelu GEL-DS TRAINER přináší široké škále běžců perfektní kombinaci nízké hmotnosti, dynamiky a tlumení. Pro běžce s neutrálním až supinačním došlapem je k dispozici i ve verzi NEUTRAL

 


ASICS GEL-NIMBUS 15

Výjimečné pohodlí ve výjimečné botě 


Oblíbený model GEL-NIMBUS 15, přichází v roce 2014 v nových barvách. Užijte si pocit maximálního pohodlí při běhu!

ASICS GT-1000 2 G-TX

Oblíbený silniční model GT-1000 nově i ve variantě s membránou GORE-TEX®. Díky GELovému tlumení pod patou i špičkou je bota ideální pro delší běhy na silnici i za nepříznivého počasí a v zimě, kdy je občas nutné proběhnout blátem. Vhodné pro běžce s pronací.

ASICS GEL-KAYANO 20

Špičkový model se skvělými tlumícími vlastnosti a stabilitou, která je ideální pro běžce s mírnou až nadměrnou pronací. Vhodná pro delší tréninkové běhy nabízející dostatečnou podporu chodidlu a vysokou míru tlumení na asfaltu či na zpevněných cestách.
Váha: 325 g pánská / 255 g dámská

ASICS GEL-DS RACER 10

Nový a ještě lehčí GEL-DS RACER 10 je klasická závodní bota na střední až dlouhé tratě. Díky velmi prodyšnému povrchu a technologii PROPULSION-PLATE pocítíš při odrazu opravdovou dynamiku.
 Váha: 200 g / 145 g

ASICS GEL-FUJITRABUCO 2

Vyznavači lesních a polních cest opět jistě ocení inovace na oblíbené řadě Trabuco. Nový GEL-FUJITRABUCO 2 je nyní lehčí, flexibilnější ale stále nabízí dostatečné tlumení díky GELu v přední i zadní části a stabilitu díky prvku Duomax. Neutrální a supinační běžci pak mohou zvolit variantu Neutral. Nejen pro zimní běhy je tu v obou variantách i verze s GORE-TEX® membránou.
Váha: 350 g / 293 g

GEL-SUPER J33

Perfektní pocit z přirozeného běhu

Výkonnostní model GEL-SUPER J33 přichází s inovovanou technologií FLUID AXIS, která chodidlu umožňuje přirozený pohyb. Navíc je geometrie FLUID AXIS podešve navržena tak, aby vyhovovala potřebám běžců s pronací. Širší prostor v přední části boty jen dokresluje NATURAL-RUNNING koncepci obuvi. 
Váha: 208 g / 165 g
  

Další velký výběr novinek pro běhání najdete na behshop.cz

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno