adidas Running představuje horké novinky sezóny jaro – léto 2014

0

Poohlížíte se po nových běžeckých botách nebo se rádi seznamujete s technickými novinkami? Pak si prohlédněte několik žhavých novinek od adidasu.

Čím dále tím více běžců se nyní vydává do ulic, na tratě, stezky a ovály a jejich očekávání od běhu a běžeckého vybavení se zvyšují stejným tempem. Značka adidas pečlivě sleduje nové požadavky běžců a přizpůsobuje jim své produkty tak, aby uspokojila i ty nejnáročnější sportovce.

V kolekci pro sezónu jaro – léto 2014 se vyjímají především tyto novinky:

adidas Energy Boost 2

Ačkoli první model Energy Boost byl uveden již na začátku roku 2013, tato přelomová obuv se nadále řadí mezi to nejlepší z dílny adidas Running.

Tisíce drobných energetických kapslí v pěně BOOST™, jež poskytuje nejvyšší energetickou návratnost, kterou současné běžecké odvětví nabízí, navždy změnily běhání. Jedinečný materiál podešve si zachovává pružnost, díky čemuž efektivně tlumí nárazy a zároveň vrací energii zpět do odrazu.

 

Model Energy Boost se stal průkopníkem na poli energeticky úsporného běhu a oblibu si získal i na základě pohodlí, které poskytuje. Bezešvý svršek boty dokonale obejme chodidlo a zcela se přizpůsobí pohybu. Nyní jsou Energy Boost dostupné v široké paletě barev, ze které si jistě vybere každý.

Supernova Glide Boost


Jeden z dlouhodobě nejúspěšnějších modelů značky adidas se v letošním roce dočkal vylepšení v podobě tlumící vrstvy z materiálu BOOST™. Supernova Glide je považována za ideální běžeckou botu, nová edice si proto klade za cíl umožnit běžcům překonat sebe samotné a pozvednout svůj běh na vyšší úroveň.

Poznávacím znamením, které stojí za popularitou tohoto modelu, je jedinečná kombinace stabilizační technologie Torsion system, jež zpevňuje střední část chodidla a zároveň dovoluje pohyb přední části chodidla a paty v přirozeném rozsahu, vysoce přilnavé podešve z pryže Continental a svršku z bezešvé síťoviny umožňující přirozený pohyb chodidla. 

Springblade

Běžce na kratší vzdálenosti, kteří potřebují především vysokou rychlost, osloví zcela nová obuv Springblade. S revoluční technologií energetických pružin získají běžci při každém kroku extra porci výbušné energie navíc a snadno si tak vytvoří náskok před soupeři. Každá podešev nese 16 ergonomických čepelí z vysoce elastického polymeru, jež jsou umístěny v takovém úhlu, aby absorbovaly nárazy a zrychlovaly pohyb kupředu.


Prodyšný bezešvý svršek Techfit se plně přizpůsobí každému chodidlu, umožňuje přirozený pohyb a dodává potřebnou podporu. Díky tomuto jedinečnému designu je běžecký zážitek ve Springblade přirovnáván k chůzi po vzduchu. Nejen, že ohromí na pohled, v jejich prospěch promluví i časové výsledky.

Dostupné ve verzích pro muže i pro ženy, doporučená cena Springblade je 4 299Kč.

miCoach Smart Run


Velké usnadnění monitorování běžeckého výkonu přináší hodinky miCoach Smart Run. Vůbec poprvé mohou běžci sledovat svou trasu pomocí GPS, monitorovat srdeční tep, poslouchat oblíbenou hudbu a dostávat koučink v reálném čase přes vizuální zprávy – a to vše v jedněch hodinkách s barevným dotykovým displejem. Jednoduché ovládání zajišťuje nerušený běh a nabízí tak možnost vytěžit maximum z každého tréninku.


Mezi hlavní přednosti hodinek patří plně integrovaný monitor srdečního tepu bez hrudních popruhů, GPS měřič rychlosti, vzdálenosti a spádu trasy, výkonnostní koučink v reálném čase s tréninkovými plány od trenérské elity, cviky na sílu a flexibilitu, přehled tréninků na míru, souhrn tréninku a 4GB paměť pro hudbu a data. Baterie miCoach Smart Run v režimu Coaching s hudbou vydrží až 4 hodiny a v režimu Marathon zvládne až 8 hodin.

 

Koho zajímají technické detaily i hodnocení, může si prostudovat recenzi miCoach  Smart Run v angličtině . Koupit hodinky si můžete na www.behshop.cz

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno