Compressport Hurricane Waterproof 10/10 Jacket. Nezdolný parťák do hor i jakékoli nepřízně

0

Compressport je značka, která většinou nezklame. A jejich bunda Hurricane Waterproof 10/10 je skvělým příkladem proč. Po měsíci intenzivního testování v různých podmínkách – od hustého deště po silný vítr – můžu s klidem říct, že tato bunda splnila má očekávání na sto procent. Ať už se chystáte na trénink nebo závod v horách, Hurricane vás vždy podrží.

Déšť? Žádný problém!

Začneme tím hlavním – nepromokavostí. S vodním sloupcem 10 000 mm vás Hurricane Waterproof ochrání i v těch nejhorších lijácích. To, že bunda splňuje přísné požadavky většiny trailových závodů, kde je nepromokavá bunda povinnou součástí výbavy, je jen potvrzením jejích kvalit. Během testování jsem se dostal do pořádné průtrže mračen, ale bunda mě udržela naprosto v suchu. Ani kapka se nedostala dovnitř, což je přesně to, co chcete v těchto podmínkách zažít.

Koupit zde

Vodu drží pryč o těla. A k tomu skvěle dýchá, takže se neutopíte ve vlastním potu…

Sucho i při plném nasazení

Ačkoli bunda skvěle odolává vodě, Compressport se podařilo něco výjimečného – neomezit přitom prodyšnost. Hurricane Waterproof je vybavena technologií 10/10, která zajišťuje nejen 10 000 mm vodního sloupce, ale také 10 000 g/m²/24h prodyšnosti. To znamená, že se bunda postará o to, aby váš pot rychle odváděla od těla, a vy tak zůstali v suchu nejen zvenčí, ale i zevnitř. Testoval jsem ji i při intenzivnějších výbězích, a nikdy jsem neměl pocit, že by mi bunda vytvářela nepříjemné dusno.

Pohyb bez omezení

Jednou z největších výhod této bundy je její elasticita. Compressport použil lehký 4-way stretch materiál, díky kterému bunda krásně sedí na těle a nikde nepřekáží. Během běhu vás neomezuje v pohybu, ani když se potřebujete pohybovat v technickém terénu. Přestože je nepromokavá, nemáte pocit, že vás v něčem svírá. Elastické manžety a kapuce drží perfektně na místě, takže vás nebudou rozčilovat ani v silném větru.


Elastický a prodyšný vnitřní materiál je i příjemný na dotek.

Detail rukávů. I zde je vše krásně uhlazené a komfortní.

Koupit zde

Sbalíte, kamkoli chcete

Další skvělou vlastností Hurricane Waterproof je její skladnost. Popravdě, toto je za mě vlastně i takové highlights. Bunda se dá snadno sbalit do malého balíčku, který se vejde třeba do boční kapsy běžeckých kalhot nebo do běžeckého pásu (o vestě ani nemluvě). To je neocenitelné, když chcete být připraveni, kdyby se počasí náhle zhoršilo. Její lehkost (pouhých 105 gramů) a kompaktní rozměry znamenají, že ji můžete mít vždy po ruce, aniž by vás zatěžovala

Opravdu kompaktní balení, které se vejde hravě do ruky…

…nebo do kapsy u kalhot (smích)

Závěrem

Compressport Hurricane Waterproof 10/10 je skvělou volbou pro každého trailového běžce, který hledá nepromokavou bundu, která ho udrží v suchu a pohodlí. Je lehká, prodyšná a elastická, takže vám nebude překážet ani v tom nejtěžším terénu. Díky skladnosti ji můžete mít vždy s sebou, ať už se vydáte kamkoli. Pokud hledáte bundu, která splňuje pravidla pro závody a zároveň vás nezatíží, Hurricane Waterproof je jasná volba.

Koupit zde

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!