Brdská 25

0

Nenechte si 23. května ujít příležitost poznat úchvatnou krajinu, která je běžně nepřístupná.

Nádherná krajina Brd okouzlila už kdysi skladatele Antonína Dvořáka, který ve Vysoké u Příbrami našel svůj druhý domov a získával zde inspiraci ke své tvorbě.

Vy máte již příští sobotu příležitost podívat se i do míst, kam je jindy veřejnosti vstup zakázán.

V Brdech na vás čeká 25 km úchvatné a náročné trati s převýšením více než 400 metrů v panenské přírodě.

Trať vás zavede do okolí dvou vodních nádrží – Pilské a Lázské. Připravte se na několik stoupání, včetně výběhu na Prahu – 862 m.n.m.  Téměř celá trasa vede lesem, kde poběžíte po zpevněných lesních cestách v kombinaci asfalt/štěrk/kameny.

Celý program začne v 10.00, kdy dostanou povel ke startu děti, které mají startovné zdarma.

Na své si přijdou i milovníci chůze s hůlkami  (závod Nordic Walking měří 12 km) a nezapomnělo se ani na rodiče s kočárky, pro které ji připraven závod Cruiser Race Brdy, kde se mohou zvolit běh nebo bruslení.

Brdská 12
Mladší a kratší, o to však přítulnější, sestra Brdské 25 určená díky své poloviční délce – 12 km – pro všechny, kterým 25 km pobíhání po Brdech přijde přeci jen trochu moc (je to tak, je to moc :-))
Trasa  opět centrem Brd, výběh na krásnou Skelnou huť, běh po zpevněných cestách (asfalt) krásnou scenérii včetně proběhnutí kolem Pilské vodní nádrže.

Start Brdské 12 a 25 je ve stejný čas – není nad to kolegy strhnout a přepálit jim začátek a pak spokojeně doběhnout poloviční trať ? 🙂 .

Startovné na hlavní závod: na místě 300 Kč bez trička, doprovodné závody 50 Kč (Brdská 12, NW Brdy a CR Brdy), tričko k doprovodným závodům za 100,- Kč na místě do vyprodání
Přihlášku a další informace najdete na www.brdska25.cz

https://www.facebook.com/brdska25

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno