Compressport pro sezónu podzim/zima 2024

0

Běžecké dresy na trail, trička nebo dámská nepromokavá bunda, to jsou novinky od značky Compressport pro sezónu podzim/zima 2024

Švýcarská běžecká značka COMPRESSPORT si pro tuto podzimní sezónu opět připravila novinky v kategorii oblečení, a to především v kategorii běžeckých trik a dresů. Ty nejvýraznější novinky vám představí tento článek.

TRAIL RACING POSTURAL SS TOP

První novinkou aktuální kolekce je trailový dres Trail Racing Postural SS Top, který přichází v pánském i dámském provedení. Lehký a prodyšný dres má ergonomický střih navržený tak, aby vám padl jako druhá kůže. A to díky bezešvé tkanině z mikrovlákna, která zabraňuje podráždění na citlivých místech a zajišťuje rychlý odvod vlhkosti a potu. Technologie Spin Control vetkaná do materiálu vám pomáhá udržovat správnou polohu těla.

Nový raglánový design rukávů zamezuje otlačení od běžeckého batůžku. Na bicepsech jsou rukávy přiléhavé, takže nehrozí jejich zachycení o větve nebo hole. Dres disponuje zipem, který si můžete rozepnou přesně tak, jak vám to bude pohodlné. Silikonový pásek na spodním lemu zajišťuje, že dres zůstane na svém místě bez ohledu na náročnost terénu. Dres se dokonale se kombinuje s běžeckým pásem Free Belt pro nošení nezbytných věcí pro trailový běh.

Klíčové vlastnosti:

• Integrovaná podpora držení těla
• Optimální termoregulace a prodyšnost
• Vysoký komfort díky bezešvému ergonomickému střihu

Koupit zde

PRO RACING SS TSHIRT

Nové verze se dočkalo i pánské běžecké tričko z nejvyšší kategorie Racing. S vahou pouhých 60 gramů je ještě lehčí a prodyšnější než předchozí model Racing SS Tshirt. Struktura pletení zajišťuje dokonalé odvětrávání a odvod potu – pruhovaný vzor Oxygen na rukávech a spodní části se kombinuje s většími otvory na zádech, hrudníku a v podpaží pro maximální lehkost a prodyšnost.

Měkký standardní úplet nad bradavkami vás chrání před nežádoucím odíráním při zvyšující se délce běhu, zatímco kulatý výstřih a ploché švy hladce přiléhají k pokožce a snižují tak možnost podráždění. Nový design rukávů nabízí optimální rozsah pohybu, zatímco reflexní detaily na zádech a bocích zvyšují viditelnost při horších světelných podmínkách.

Klíčové vlastnosti:

• Nejlehčí tričko v nabídce Compressport
• Maximální ventilace a odvod potu
• Nulové podráždění nebo odřeniny

Koupit zde

PERFORMANCE SS TSHIRT

Řada triček Performance v pánské i dámské variantě se v nabídce Compressport nachází hned pod závodním modelem Pro Racing SS Tshirt. Kombinuje univerzálnost a lehkost, což umožňuje zvládnout intenzivní trénink stejně jako náročné závody. Velmi měkká tkanina z mikrovlákna a vysoce pohodlný bezešvý design zajišťují, že jakékoli odřeniny nebo podráždění jsou minulostí.

Díky charakteristickým termoregulačním vlastnostem je toto triko nejlepší volbou pro vysoce intenzivní úsilí bez ohledu na disciplínu. Prodyšná síťovina na přední straně, v podpaží a na zádech nabízí optimální ventilaci, rychle odvádí pot a vlhkost a udržuje vás v chladu a suchu. Kulatý, stylový výstřih přiléhá k vaší pokožce, zatímco zcela nový design rukávů umožňuje úplný rozsah pohybu v oblasti ramen.

Klíčové vlastnosti:

• Vysoce účinná termoregulace
• Lehkost a univerzálnost
• Optimální ventilace a prodyšnost

Koupit zde

HURRICANE WATERPROOF JACKET

Jako další novinka přichází již dobře známý a oblíbený produkt, ale nyní i ve specificky dámském střihu. Hurricane Waterproof 10/10 Jacket W je ultralehká, 100% nepromokavá a prodyšná dámská bunda do deště, která zvládne všechny vaše nekompromisní výzvy v přírodě.Tato vysoce výkonná ochranná vrstva proti dešti je jednou z nejlehčích plně nepromokavých bund na současném trhu.

105 gramů protektivního, čtyřsměrně strečového materiálu, který se snadno přizpůsobí jakémukoli tvaru těla – i přes batoh – a zároveň zaručuje naprostou volnost pohybu. Věrná standardům Compressport je bunda minimalistická, lehká a prodyšná, odvádí pot při zvyšující se intenzitě pohybu. Všechny švy jsou voděodolné a raglánové rukávy jsou na předloktí zúžené, abyste přebytečným materiálem nezavadili například o větve, vlastní hole, nebo aby vás nebrzdil ve větru.

Přiléhavá kapuce chrání hlavu, aniž by bránila ve výhledu, a ergonomický diagonální zip se snadno rozepíná pro rychlé sundání. Bundu jednoduše srolujete a sbalíte ji do nejmenší kapsy nebo do běžeckého pásu Free Belt.

Klíčové vlastnosti:

• 100% voděodolná, vodní sloupec 10 000, a prodyšná díky voděodolné tkanině 10 000 MVTR, utěsněným švům a zipu v kombinaci s účinnými vlákny odvádějícími pot.
• Ultralehká a snadno sbalitelná
• Neuvěřitelně pohodlná a ergonomická

Koupit zde

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!