Ve středu na třináctý ročník Jarního běhu Olympu

    0

    Už ve středu 26.dubna se v areálu OLYMP Centra sportu Ministerstva vnitra uskuteční 13.ročník Jarní běhu Olympu, který je i v roce 2017 zařazený do Poháru Pražských Běžeckých Nadějí. 

    Běžecký program pro děti, mládež a dospělé v areálu, kde se připravují nejlepší čeští sportovci, začíná v 16 hodin závody pro nejmenší holky a kluky. Tak jako v minulých letech se závodníci a závodnice můžou těšit na rovinaté a rychlé tratě. Pro první tři jsou připraveny diplomy, poháry, medaile a věcné ceny a pro ty, kteří budou mít po závodě se mohou osvěžit čajem a koláčkem nebo navštívit zajímavé stánky našich partnerů.

    Jeden, ten větší od společnosti TOP4RUNNING, kde si bude moci, půjčit nebo vyzkoušet nejnovější sportovní obuv a oblečení společnosti NIKE a druhý od společnosti FITTT (více informací o FITTT níže), která si pro Vás připravila bezplatnou tělesná analýza na přístroji Tanita a základní diagnostiku běžeckého došlapu.

    Závod je třetím pokračováním Poháru Pražských Běžeckých Nadějí 2017, tak se těšíme na zajímavé závody, souboje a určitě každý z běhů bude velmi atraktivní. Tak se nezapomeňte přihlásit a doražte včas. A samozřejmě slovem a vtipem Vás provede Vojta Novotný.

    PROPOZICE ZÁVODU

    FITTT je tříčlenné sdružení osobních trenérů a fyzioterapeuta propagující pohyb a zdravý životní styl. Díky účinnému spojení fyzioterapeutických a tréninkových metod zajišťují komplexní tělesný rozvoj pro všechny, nezávisle na jejich aktuálním zdravotním stavu.  

    Zaměřením FITTTu je kromě samotné individuální práce s klienty, také pořádání skupinových workshopů, soustředění, závodů či osvěta v oblasti zdravého životního stylu.

    FITTT působí především v Praze, ale jezdí i do jiných částí České republiky. Aktuálně např. na přelomu dubna a května pořádá víkendové Běžecké soustředění na Křivoklátě, či v průběhu léta běžecký víceboj pro celé rodiny ‚Čistá 100‘ v Podkrkonoší.

    Více o FITTT a jejich akcích se dočtete na www.fittt.cz a na sociálních sítích – fbg+.