Silvestrovský běh "Benedikt 2016"

    0

    Sobota 31.12.2016

    Když se mi krátce po šesté hodině ranní nechce příliš ven z postele, vzpomínám na to, jak jsem před lety jela na Silvestrák do Mostu na kole. A to dneska nejedu. Vida, hned se mi vstává lépe :-).

     
    V jídelně základní školy je hezky. Na své závody se v ní připravují další děti a pejsci, kteří také poběží. Ideální příležitost pro navazování nových sociálních kontaktů a vazeb :-).

     
    Jo, je jim oběma dvacet :-).

    S Augustýnkem se účastníme nejprve běhu batolat s rodiči na šedesát metrů.


    O něco později pak společně absolvujeme hlavní závod na šest kilometrů. Tedy třikrát okruh kolem Benediktu. Ačkoliv běžím s kočárkem a mám v nohách včerejší dvacetikilometrový kros, chci udržet maximálně pětiminutové tempo, což se mi i podaří. Aby ne, když jsem takhle už zvládla celý maraton :-). Na vyklusání si dávám ještě jedno kolo a tak moc se mi zde líbí, že kdyby Augustýnek nebyl proti, byla bych tu schopná vydržela kroužit snad až do příštího roku :-D.

    Nakonec ani ty stupně vítězů nebyly daleko. Skončili jsme těsně pod nimi, což je dobře, protože opravdu nevím, co bych dělala se šampusem. Akorát bych se s ním musela tahat. I když, on už by u nás možná někdo věděl, co s ním… 😀

    Silvestrovské běžecké setkání bylo velmi příjemné :-). Do nového roku přeji všem hodně štěstí, pevné zdraví a moře lásky. Buďte sami sebou, dělejte to, co vás baví a naplňuje, a usmívejte se ;-).
    Neděle 1.1.2017
    Jak na Nový rok, tak po celý rok :-). Novoroční výběh na Mědník mě po předchozích dvou dnech doráží. Hlavně, když hned asi tak po nějakých dvě stě metrech, tedy sotva jsme vyrazili, Spídy znejistí, kudy že to máme vlastně běžet :-D. A ta samá situace se následně opakuje ještě několikrát :-D. Ale bylo to fajn. Počasí vyšlo parádní :-).

     

    Pondělí 2.1.2017
    Konečně výklus :-). Stejně jako loni, tak i letos k nám na přelomu roku opět dorazila sněhová nadílka.