Veřovská desítka

    0
    Závod se běžel 22.4. a jako tradičně se těšil velké účasti. Letos se ho zúčastnilo přes 150 účastníků včetně dětských kategorií a vložených kratších závodů.
    Z našich nejmladších nadějí se umístil Víťa Zbořil na 6.místě v kategorii “předškolák”, Vojta Šnapka na 2.místě v kategorii “mladší žáci”.
    Naši starší členové běželi takto: Roman Slowioczek 3. místo Muži C za 36:34, Honza Schwarzbacher 41:30, Ivana Zbořilová 3. místo Ženy A 42:19, Iva Pachtová 2. Místo Ženy B 44:36, Václav Procházka 46:54, Petra Schwarzová 48:05, Michal Damek 49:15, Josef Smola 49:56, Líba Kuchařová 59:17 a Jitka Ochozková 52:37. Alfonse Výtisk s časem 40:57 obsadil 2. místo v kategorii D tedy nad 60 let. 
    Trať závodu byla oproti minulým ročníkům lehce pozměněná, otočka směrem na Mořkov byla už po čtyřech kilometrech a kilásek navíc se potom běžel ve Veřovicích nahoru a po otočce zase dolů do cíle. Během závodu bylo dobré počasí, lehčí protivítr směrem na Mořkov, ale zase cestou zpět to foukalo do zad J
    Celkovým vítězem se stal Tomáš Blaha z AK Kroměříž, druhý Tomasz Wróbel z Polska a třetí doběhl Roman Hurtík z AK Kroměříž. Z žen se na prvním místě umístila Adéla Esentiérová z Baláž Extreme Team, druhá Katka Bluchová z SSK Vítkovice a třetí Darina Krausová z MK Kopřivnice.
    Ivana Zbořilová
    Web závodu http://www.orelverovice.cz/
    Výsledky v odkazu Výsledky.
    Fotky jsou třeba na stránkách závodu, nebo na stránkách Lašského běžeckého klubu nebo ….