Ve stínu bobra

    0

    Tak tahle sobota se  opravdu vydařila 🙂
    A začalo to tak nevinně. Od té doby co Stin běžel 24 hodinovku nebylo s  Honzou k vydržení, že tu není  kde běhat do kopců, že Stin trénuje tak intenzivně, že tu není žádný závod kde by se daly vyhrát kozy :))
    No slovo dalo slovo a rozhodly jsme se uspořádat si vlastní tréningový závod do kopců.

    Docela dlouho sem přemýšlel o maskotu závodu a kozy ty už byly profláknutý a taky sem si říkal chce to nějaké exotické zvíře žádné domácí mazlíky :)) No nakonec mě napadl pilný a pracovitý bobr :))

    Takže sobota ráno scházime se na Zbraslavi pod závistí. Nakonec jsme tři Ja Pavel a Honza který tam doběhl z domova takže už před závodem má dost km v nohách .
    Závod jsem si dovolil pojmenovat  “Ve Stínu bobra .” (musela tam být i symbolika našeho velkého bratra za velkou louží :))
    Trasa je jednoduchá po žluté  ke kapli a zpátky (budem se často potkávat) časový limit 2 hodiny. Původní plán, že každý kdo dokončí kolo si udělá zařez nožem na paži aby jsme to mohli na konci spočítat a kdo by nebyl schopen už udělat rovný  zářez byl by KO pro něj závod ukončen  s dosaženým počtem kol. No neprošlo to . Tak říkám povolim fix no nakonec to bylo i bez fixu.
    Trasa je fakt užasná taková malá  terénní vlnka .Teda aspoň pro naše borce  pro mě to byl krpál jak kráva :)) No chlapci to pojaly sportovně,  že to budou běhal a já jsem na to šel s námořnickou rozvahou a vyndal sem si z báglu  hůlky. Hned sem si vysloužil poznámku od Pavla  proč prej sem si vzal sebou pruty že nejdem na ryby :))
    Nás  soukromý závod se rozběhl. Už v pulce prvního stoupání si řikám ten dnešek nebude zadarmo. No nebyl. Ještě nejsem nahoře a už kluci letí z kopce proti mě se slovy “kaple se obíhá tak to neflákej”
    Druhé kolo no fakt by mě zajímalo kdo dostal tak nápad .
    Třetí kolo  a už mě dobíhá Pavel který dává čtvrté Je mi jasné že  ve čtvrtym asi umřu :))
    Čtvrté kterej … pip  .. pip  dostal takhle blbej nápad 🙂 V tomhle kole už mě dostává  i Honza ktejej  už na začátku měl něco v nohách tak na Pavlika nestíhá. Honza si to u mě žehlí gumovejma kyselejma rybyčkama .
    Tenhle doping jsem nezakázal . V pravidlech jsme stanovily že je zakázáno k sestupu použivat nepovolené prostředky jako je rogalo nebo padák :)) (sudy byly povoleny)
    Páte kolo no je jasné  že je to moje kolo poslední nahoru to skoro nejde a dolu je to o život ale pořad všichni dolu běháme Honza mě předvádí Stínovu školu seběhu a na 300 metrech klesání mi 100 metrů uteče.
    čas se chýlí ke konci  kluci dávájí jestě poslední kolo tak jim jdu aspoň kousek kopce naproti . Zajímavé je  že jak nepřijemné bylo to první stoupání tak tělo rezignovalo a aspoň psychicky mu to nevadí :))
    Konec.
     Dlouho se mě nestalo že bych mimo čelenky mohl ždímat i triko  :)) UFF
    Musíme provést vyhodnocení a jelikož hned vedle je strategicky umístěná hospoda která otevírala v 11,00 tedy současně s koncem závodu  tak se dá říct, že to lépe nemohlo být naplánováno :))
    A tak přicházi už jen samá pozitiva  pivo polivka pivo. Někdo to má i složitější ale to už asi  jinde :))
    Vítězem se stal Pavel. Já ziskal krásné třetí misto . A Honza hold byl předposlední (promiň Honzo) :))
    Tak už se těším na druhej ročník :))