TINY TEA TEATOX

    0

    Pamatujete si na 30 days cleanse detox, který jsem podstoupila v dubnu? Každé jaro se na internetu a v časopisech vyrojí stovky článků a různých zaručeně fungujících detoxů. Ale já nikdy žádný z nich nezkusila. Proč? „Jezte 3 dny pouze jablka“ hlásá první nadpis – jasně, mám umřít hlady? „Pijte celý týden jen vodu a dvakrát denně zeleninovou šťávu“ – Stejný případ. Pro člověka s anemií a téměř každodenní dávkou sportu jen týden bez sacharidů, bílkovin a pořádně nutričně vyváženého jídla je doslova cesta ke kolapsu. Proč jsem se tedy rozhodla vyzkoušet Aniččin detox? Můžete jíst totiž pořád to stejné, jen k tomu přidáte něco navíc. Když mi týden poté přišla nabídka od yourtea.com na vyzkoušení jejich 28 denního čajového detoxu, nabídku jsem přijala. Jsem sice spíš „kafař“ než čajíčkář, ale proč nezkusit něco nového ?

    Pokud jste už stihli kliknout na odkaz YourTea, možná jste si všimli, jak moc čajů na stránkách nabízejí. A pokud jste došli dál než k detoxikačním čajům, možná jste narazili na sady s názvy „Her tea“, „Man Tea“, „Happy Tea“, „Energy Tea“, „Matcha Tea“, „Fertility Tea“ nebo „Hangover Tea“, který by se teď možná spoustě z nás po konci ročníku hodil ? A úplná třešnička na dortu je „Sex Tea“. Radši jsem to moc nezkoumala, ale jestli se pije 3x denně stejně jako Tiny Tea, tak se s tímhle přírodním afrodiziakem rozhodně nudit nebudete! ? ? ?

    Tiny Tea

    … je detoxikační čaj, který pomáhá proti problémy se zažívacím systémem, problematickou pletí, celulitidou, redukuje přebytečnou váhu, dodává energii a je dostupný i v bezlepkové variantě.

    Alespoň tak se to píše na stránkách.

    Nečekejte, že 28 dnech užívání budete mít čistou pleť jako miminko, celulitidu už nebudete mít ve slovníku a zhubnete na svou ideální váhu. Možná je to tím, že žádným z výše uvedených problému netrpím (díky Bohu, genům, běhu a tělocvičně), ale jediné, s čím Vám čaj dokáže pomoci je zažívání. Jediné, co z katalogových účinků mohu potvrdit je, že Vám pomůže se zažíváním. Takže pokud trpíte nafouklým břichem, bolestmi nebo špatně trávíte, je pro Vás čaj dobrou volbou. Dodání energie je vedlejším účinkem asi jakéhokoli detoxu – čistý trávicí systém mnohem lépe vstřebává živiny, které potřebujeme a eliminuje tím tak únavu.

    Tiny Tea se pije 3x denně, což je 3/4l čaje denně. Jedním z pozitiv je, že Vás to donutí pít. Pít, pít, pít. Je známo, že dostatek tekutin je pro trávení důležité a rozhodnete-li se detox dodržovat, tělo ho dostane (obzvlášť, pokud každý čaj zapijete ještě sklenicí vody :D).

    Na chuť si zvyknete docela rychle (což u mě nebývá moc zvykem), takže kdo má citlivý žaludek nebo nerad pije věci, které mu nevoní, je to pro něj lepší varianta než všechny bylinné čaje z DM, které mívají dost výraznou chuť.

    Jestli bych čaje doporučila? Nevím.
    Pokud trpíte problémy se zažíváním, jděte do toho ?
    Pokud žádné problémy nemáte, pravděpodobně na sobě žádné účinky nepocítíte.

    A jestli jste někdo nějaké čajové detoxy zkoušeli, napište mi na to Váš názor!:)