MČR v NOB a 44 vrcholů

    0

    Posledních 5 týdnů do ME a konečně se začíná závodit. Příští víkend nás čekají nominačky a poté už první kolo Světového poháru. Tam už nebude výmluv, protože na tyhle závody už bych měl mít vyladěno.

    MČR NOB 4. místo
    Na nočák k Doksům jsem se celkem těšil a po závodě musím říct, že jsem si ho i užil! Fakt pěkný. V zásadě jsem spokojen i s výkonem, dokázal jsem běžet celkem plynule, jen tomu trochu z různých důvodů scházela rychlost a chyby jsem sice dělal, ale spíše menší.

    GPS tracking
    výsledky

    mcr_nob_preview

    44 vrcholů, VRCHOL #3 ZÁVIST
    Inov8 letos spustili novou sérii virtuálních závodů 44 vrcholů. Už jsem se chystal na první vrchol na Příhradských skalách, ale mezitím byl otevřen nový závod na Zbraslavi na Závisti. Tak jsem si ho dneska v rámci dlouhého výběhu střihnul a musím všem jenom doporučit. Navíc je to super způsob, jak objevovat nové trasy a třeba se vám stane to co mně, že najednou poběžíte o 30s na kilák rychleji oproti normálnímu výběhu. Přeci jen psychika je mocný čaroděj. Tak stahujte moje mezičasy a vyražte na Závist:

    Za čím se vlastně honíme?
    Na závěr jedno zamyšlení, když jsem viděl veselého Šuldu před startem MĆR. Śulda šel do lesa s kufrem a žaketem, zatímco já s ambicema. A jak to dopadlo, z cíle jsem zase potkal veselého Šuldu, který si to v lese užil, zatímco já byl naštvanej a moc do řeči mi nebylo…
    2016-04-16 20.32.28