Lovochemie AGROFERT Run 2016

    0

    Sobota 3.9.2016

    Do Lovosic s sebou bereme naší babičku. Program v lesoparku Osmička zahajují dětské závody. Hned v tom úvodním, Baby Runu na dvě stě metrů pro děti narozené v letech 2012 až 2015, se představuje Augustýnek. Trošku smůla, že načasování startu vyšlo na dobu, kdy se mu chce zrovna spát, nicméně se mnou za ruku to zvládl. Je prostě šikula :-). V cíli už rozdává úsměvy, dostává medaili s diplomem a užívá si ty hezké pocity úspěšného závodníka.

     

    V rámci Agrofert Runu je možné využít bohatý doprovodný program. Babička vyráží připraveným autobusem na komentovanou prohlídku areálu Lovochemie. Na děti čeká olympijská bojovka nebo třeba skákací hrad.

     


    Po Rodinném běhu na dva kilometry přichází v pravé poledne na řadu dvouokruhová desítka.


    Mají tady nádhernou stezku podél Labe a my musíme běžet chemičkou :-(. Ale o tom tenhle seriál přece je ;-).

     
    Na trati se střídají různé povrchy. I čistě šutrová pasáž tady je :-). Z ranního pošmourna se vyčasilo na slunečné a hřejivé počasí.
      

    Když v závěru finišuji do cíle, pořadatelé nás posílají ještě na jednu oběžku :-(. Tak ono se do něj přibíhá z opačné strany než jsem si mylně myslela :-).

    Snažila jsem se běžet, co to šlo, ale stejně jsem chtěla být alespoň o minutu rychlejší. Pětačtyřicetiminutová hranice letos opět odolala. Chvíli si vyčítám, že jsem si na startu nestoupla víc dopředu. Navzdory čipům se neměřil čipový čas. Navíc mě po startu trošku brzdili pomalejší běžci, ale stejně to bylo parádní :-).

     
    Po závodě následuje výborný guláš s křenem, vanilkovo-ananasová zmrzlina a k tomu navrch ještě prize money za celkově desáté místo mezi ženami :-). 


    Při mém momentálním samoživitelském rozpočtu padesáti korun na den je každá koruna dobrá. Kupuji si chalvu s mandlemi a Augustýnkovi vanilkové sušenky. Na větší odměňování to opravdu není. Však ono tou největší odměnou je to, že si spolu můžeme takhle hezky běhat :-).

    Celý den byl super. Parádní akce s perfektní organizací. Děkujeme a příští rok zase rádi přijedeme :-).