Den D-3

    0
    Za chvilenku bude pulnoc a podle kalendare do startu Leadville zbyvaji 3 dny. V realite je to uz ale jen asi nejakych 52 hodin. O par metru vedle Honza12 dolaptopoval svuj 5.den. Zitra rano jeste vstat, pripravit snidani, odvest male O. do skolicky, vratit se domu, zabalit na cestu, a polibit (vlastni) zenu. Do Leadville je to sice asi jen sest hodin, ale chybeji nam pici lahve (pro teenagery: “lahve na piti”) a tak asi budem muset na hodinu odbocit jeste do Santa Fe. V Leadville musime byt nejpozdeji v patek v deset rano kvuli registraci, proto ten ctvrtecni uprk. Zadne ubytovani zajistene nemame, vsechny hotely jsou stejne jiz mesice dopredu vybookovane. Navic mi prijde uchylne zamluvit si hotel na noc z patka na sobotu kdy se oba budem nekde klepat zimou, zvracet, a prat si umrit na leadvillske trati. A tak jsme se rozhodli pro navrat “ke korenum” a proste sebou berem stan a nekde to na noc zalomime. Zuby vycistime v potoce, telo v jezere, dusi v hospode. 
    Pred par minutama Honza spocital ze muzeme mit az 6 dropbagu. … hmm, nevim co na to rict, ze skrine jsem vylovil jenom ctyri pouzitelne tasky. Do kazde prijde pivo, lahev s kolou a nejaky kamen aby to neodfoukl vitr. Nevim co tam dat vic. Od letosniho Zane Gray zastavam nazor ze drop bagy bezcovu mysl jen matou a rozptyluji. Od toho jsou obcerstvovacky abych se najedl a napil ci jinak telesne obslouzil. I nahradni boty mam jenom jedny, tak si tak asi muzu hodit korunou do ktery tasky je vlozit. 
    S Honzou ale nebojim se “vlka nic” a do Leadville klidne pojedu “na blind”. Trosku si tak jako v sobotu pobehame, a kdyz se to protahne do nedele, svet se nezbori 🙂 
    P.S. jestli to bude jako loni, zive updatovane vysledky bude mozno nalezt (nekde) zde:
    anebo taky tady:
    ale to se bude tykat hlavne tech nejlepsich, mezi ktere rozhodne patrit nebudeme.