Ani zima ani déšť nezastavily Jarní běh Olympu

    0

    Ve středu 26.dubna se uskutečnil už 13.ročník Jarního běhu Olympu, který se pravidelně běhá už od roku 2005 v areálu OLYMP Centra sportu Ministerstva vnitra. 

    Už od časného rána bylo jasné, že letošní ročník stejně jako ten předchozí bude ve znamení nízkých teplot a deště. Pořádající PSK Olymp Praha měl vše parádně zmáknuté – přihlášky, tratě, zázemí,občerstvení pro závodníky a také dva zajímavé stánky TOP4RUNNING a FITTT, ale bohužel počasí se podepsalo na účasti.

    Hned jako první se trať dlouho 100 metrů vydali nejmenší kluci a holky a bylo vidět, že mají velké nadšení z běhu a odhodlání dostat se až do cíle. Následovaly kategorie přípravek, mladšího a staršího žactva až se postupně startovalo a startovalo až se do cíle dostal poslední závodník hlavního závodu a bylo po všem. 

    VÝSLEDKY ZÁVODU

    Celkem se letošního ročníku Jarního běhu Olympu zúčastnilo 262 startujících, kteří si určitě užili příjemné sportovní odpoledne v tak unikátním areálu jakým je OLYMP Centrum sportu Ministerstva vnitra.

    Další závod Poháru Pražských Běžeckých Nadějí 2017 se uskuteční už 13.května v Újezdě nad Lesy a věříme, že tento závod bude mít velmi dobrou účast.

    PROPOZICE ZÁVODU