Zimní spánek nehrozí!

    0
    Aktuálně se potkáváme ve středu večer na starém autobusovém nádraží ve FM a odtud společně běžíme na Lipinské schody, kde si dáváme podle nálady, energie 6 – 8 opakování. Čas setkání je trochu pozdní – v cca. 20:15, ale na schodech se člověk rychle probere 🙂 ! Návrat bývá kolem 21:30-45. Členové i nečlenové PT, rádi Vás uvidíme. A nebojte, vy také uvidíte, schody jsou dostatečně osvětlené a místa je tam dost.
    O víkendu se pak část z nás posbírá na výstup Lysé hory v rámci www.lysacup.cz , pokud někdo nevlastní čip, který je nutný pro účast, není problém půjčit, ještě se nestalo, abychom se sešli všichni vlastníci obojku na jedné etapě. Komu nevyhovuje z jakýchkoliv důvodů účast na LC, přesto by si rád odskočil do hor, skoro pravidelně vyráží Radim autobusem v odpoledních hodinách na Visalaje, nebo do Krásné, nebo beru auto já (Rob) , tak stačí dát echo a může nás jet víc. Každopádně na odpoledne se teď čelovka vždy hodí 🙂 .
    zdroj: www.360pano.cz 
    Jinak další varianta je využití dožínkového oválu, kde poslední dobou čím dál více kroužím a budu kroužit v rámci zimní přípravy, ať už přes týden po večerech ( 19 – 21h ) , nebo pak o víkendu dle možností. 
    Jaká je Vaše zimní příprava? Bude ukončení sezóny s posezením? V případě zájmu, dejte vědět a něco vymyslíme!