Začalo odpočítávání, aneb připravuji se na kleště..:)

    0

    Každý den nějak nedočkavě koukám, kdy se dozvím trochu víc o mé nejbližší akci.. TCG 360 degrees… A v tom mi přistál na počítači hezký mail..

    Motivační obrázky, nicméně mi opět nic neřekli, tedy vlastně řekli:). Netuším, sice kudy se běží a rád bych si tu trasu aspoň mentálně zažil co nejvíc, promyslel si různé záchytné body a scénáře. Nevadí. Ale už vím, že bude 5 stanic a to mi vychází cca 44 km vzdálenost mezi nimi. Takže v mém podání to vidím jako hezkou dovolenou v horách, jako skvělý vandr.. Samozřejmě to úsilí na mé straně bude nesmírné, abych stačil časově limity.


    Z Čech na TGC, co já vím, míří dva skvělí ultra běžci, Pavel Paloncý, kterému se teď houpá čerstvý skalp a druhé místo ze 460 km dlouhého brutálního závodu na britských ostrovech a Petr Míl, který umí běhat sakra rychle a dlouho .. a má neskutečný zkušenosti že závodu typu advanture :). Tak chlapci budou útočit na přední umístění a já.. to budu jistit zezadu..[myslím ta hodně zadní umístění:)]. Moje pozice je analogická sedmé rotě.. ze zadních řad budu pomáhat oběma reprezentantům brát ostatní týmy do “kleští”..:), aby Češi byli vidět nejen vepředu, ale i vzadu:)..

    Příprava z mé strany vrcholí i logisticky. Už mám ubytování, letenku .. A v posledních dnech pilně pracuji na upgrade svého báglu, myslím si, že se černé pivo postupně mění na silný Guiness speciál:). Různě promýšlím a připravuji si nášivky, příchytky, prostě flexibilita maximální.. Ale i moje “příprava” se snad stabilizuje.. i když tenhle týden kilometrově stál za prd:), ale po stránce úsilí a boje se dostávám nahoru..

    Myslím, že to nejlépe zachycují drobné střípky hovorů a zážitků..

    • Naše paní vrátná byla celá unesená, jela po noční autobusem do Modřan.. na Barandovském mostě mě vidí, jak běžím… jak figurka z reklamy na Duracell baterie:) … ale souboj s autobusem (pochopitelně) prohrávám.. Jenže na druhé straně na Dvorcích, když ona dobíhá a přestupuje do tramvaje, tak kde se vzal, tu se vzal.. Honza míjí tramvaj a pádí do práce. Paní vrátná nadšená..:)
    • Tuším ve úterý/středu, když kulminovaly mrazy, hodně pozdě běžím z práce, nevzal jsem si bundu(!) a tak mám přes dvě trička teplákovou budu z fitka:)… Šílená zima, ale zároveň.. na nábřeží děsná krize.. útroby šílí:).. nutně potřebuji WC. Nakonec v nouzi nejvyšší, vstupuji na lázně na lodi a jako naprostý zoufalec procházím mezi nahými těly na toaletu. Když už nic, tak věřím, že tohle mi jistě pomůže k dokončení:) TGC..

    • Držím přípravu v duchu přípravy na Rondu. Je potřeba je běhat v poledním žáru:).. a trochu intenzivněji v kopcích. Protože kopečky v trailu jsou jako zrcadlo, bez nesmeků ani ránu.. Běžím si takhle vesele z kopce, proti mně se přidržuje mladá rodinka zábradlí a různě “bruslí”. “Tatínku, proč ten pán nespadne? Proč mu to neklouže”? … “Pán je horolezec! Má stoupací železa!”..:)… “A proč my nemáme ‘spací’ železa? :).. V tu chvíli jsem s sebou málem seknul a smál jsem se ještě kilometr potom…

    Ale je potřeba to brát pozitivně.. A zase ne tak moc vážně:)

    • Pár dní před tím, při svém pravidelném rituálu na Ctiradovi,, Poskakuji, ruce do písmene V, jak Rocky a řvu.. “Rondááááá” .. “Velkej kanáááár” !!!.. a běžím pryč. Předbíhám dvojici a slyším, jak se žena ptá.. “Co to křičel o rundě a o kanálu?..” 🙂

    LOL.. No je vidět, že hluchota boří předsudky a pomáhá nám si k věcem najít tu správnou polohu..

    Tak všemu zdar, naším snům a ultra zvlášť!

    Ať nám to běhá!

    12:)