WK9 2016

    0
    Po – volno

    Út – 30km @ 4:46/km, ve sněhu, břečce, ale bylo to super, jen jsem toho moc neviděl. Běžel jsem večer, sice s čelovkou, ale to sněžení a vítr nešlo přehlédnout 🙂 .

    St – 10,5km volně, v tom ABC, rovinky.

    Čt – volno

    Pá – 15,5km, v tom ABC, rovinky, 6x1km @ 3:55-4:00/km, MK 1 min, plán byl 10 kousků, jenže už u pátého jsem měl pocit, že mi vyskočí plíce. Pořád nejsem fit a je to znát.

    So – 30km @ 5:20/km, chtěl jsem tempo udržet pod 5:00/km, od 18.km přišla těžká krize, která mi připomněla, jak chutná maratonská zeď, zbytek cesty domů jsem těžce rozdýchával a tempo šlo s každým kilákem dolů. Důvodů mohlo být několik, páteční trénink jsem běžel večer, v sobotu jsem vyběhl po probuzení na lačno. V noci mi nebylo nejlíp a párkrát jsem letěl na záchod. Takže jsem si o to vysloveně říkal..

    Ne – volno, táta na plný úvazek 🙂 , tak se synem výletujeme po mém..byl jsem si koupit silničku, tak jsem zvědavý, jak se na ní bude lítat.

    Celkem 86km/ 7h 20min

    Každopádně nic moc týden, čas je neúprosný, teď už mám před sebou jen 4 týdny do závodu, nastávající víkend běžím kontrolní 20km závod, který tuším, jak dopadne. Dostal jsem i nápad, že bych start na Bratislavském maratonu posunul o rok, dokud je možnost, jenže cítím, že bych se tam pak nechtěl postavit ani za rok. Takže maratonská turistika mě letos nemine, snad to nebude moc velká ostuda..