Výklus před zítřejším během

    0

    Na dnešek jsem byla domluvená s kamarádkou neběžkyní, že se půjdem proběhnout někam po rovině, takže se lážo plážo vyklusnu. Byl to parádní výklus! Takhle bych mohla běhat hodiny, akorát se Šedivák bude muset naučit neznačkovat na každých pěti metrech. Během 40 minut jsme oběhly necelých 5 kilometrů, Šedivák označkoval co se dalo a byla to paráda. Lenka teda vypadala trošku zdrchaně, ale libovala si a v úterý bychom měly jít znova.

    Dneska jsme tedy doběhly až do Sosnové, Peklem se vrátily zpět a hlavně jsme si užily dokonalé podzimní počasí. Bylo tedy na můj vkus ještě moc teplo, ale ty barvy! U nás už se pomalu začínají červenat stromy, jeřabiny a šípky a je to krásné. Mimochodem, dnešek je speciální: za září už jsem uběhla půlmaraton a poprvé jsem si během přivodila puchýře na malíčcích, což je super, když zítra potřebuji fungovat. Už si opravdu musím pořídit nové boty, protože mi jsou adidasky poněkud užší ve špičce a ono to není moc příjemné. Breke.

    Záznam z běhu najdete tentokrát na Endomondu – nezapínala jsem běhací aplikaci, pouze stopla čas s tím, že to doměřím doma, takže tam moc podrobností nenajdete.