Víkendový piknik

    0

     Jedno z mých novoročních předsevzetí bylo nezapomínat na své přátelé a pravidelně se s nimi vídat. Zní to jednoduše, ale zas až tak snadné to není. Přátelé mám z různých fází svého života a všem chci věnovat stejnou energii a čas. Skloubit to dohromady s nabitým programem není jednoduché, ale jde to a jsem ráda, že se mi to daří.

     Plánovaly jsme s sraz s kamarádkami z gymplu a přemýšlely, kam vyrazit. Kamarádka Lenka měla skvělý nápad, a to, že uděláme piknik kousek od Čimického háje. Plán jsme měly, nezbývalo než  se shodnout na termínu a rozdělit si úkoly. Na termínu jsme se shodly až nečekaně rychle a úkoly jsme si rozebraly podle toho, na co měl kdo chuť. Já jsem se zhostila vegetariánských špízů, salátu a přinesla jsem pár chlebíčku a krekrů.
    Lenka zajistila přenosný gril, úžasné piknikové nádobí s plameňáky a pohodlné piknikové deky.

     Sysi, skvělá food bloggerka (Sysi vaří) přinesla přímo dokonalý dýňový koláč a osvěžující limonádu. 
    Bára si vzala na starosti italské salsice, víno a italské mini preclíčky.
     Mája, modní návrhářka navrhující úžasné originální modely (Made by ordinary) si vzala na starosti maso na burgery z vyhlášeného řeznictví Naše Maso.

     Sešly jsme se v pravé poledne a seděly a povídaly skoro 6 hodin v kuse a nejraději bychom tam seděly ještě teď. Grilovaly jsme, jedly, pily, povídaly si a bylo nám báječně, a víte proč? Protože jsme byly opět spolu, nás 5 holek z italského Ústavu ( naše gymnázium se totiž se totiž jmenovalo Ústavní 🙂) a víme, že toto přátelství vydrží na věky. 

    Je to k nevíře, jak ten čas letí, jako kdyby to bylo včera-maturitní ples, maturita, první dojmy z vysoké školy…a teď už jsme mladé ženy, které chodí do práce, mají přítele, jedna z nás je už dokonce máma úžasné holčičky. Ale v hloubi duše jsme pořad stejné, ty malé puberťačky ze školy, které se smějí příhodám ze školy, vzpomínají na školní lásky a smějí se nad fotkami, kde máme super outfity a příšerné melíry s domněním, jak jsme super hustÉ holky 🙂
    Važte si svých přátel, volejte jim, pište si s nimi, vídejte se s nimi! Jsou to lidé, kteří vám vydrží na celý život a budou tu vždycky,když budete potřebovat jejich pomoc a radu.
    Holky mám vás moc ráda, piknik byl skvělý a já se už nemůžu dočkat, až se zase uvidíme!